Sider

5. oktober 2009

Elise-besøket!!

Ja, her er et lite bilderas fra Elise sitt besøk hos oss!! Vi har storkost oss hele tiden. Vært på en god del utflukter her og der. Vi har vært å sett på Slottet. Vi har vært på den største lekebutikken! Vi har vært på Teknisk Museum. Vi har vært på Bærums Verk å matet fugler, sett og tatt på statuene i tillegg til å kjøpt sjokolda i den lille sjokoladefabrikken! Så har vi sett på film, tegnet, lekt med play-doh, lekt med Barbie og spist burger på Burger King. Ja, så har vi jo besøkt Onkel Bob-Bob (Geir) og Tante Runa!
I tillegg har vi kost masse. Elise er raus på både susser og koser hun!
Det har vært UTROLIG koselig å ha besøk av Elise. Hun er ei helt unik og fantastisk flott jente å være sammen med. Hun er blid og fornøyd, og prater med alle. Og da mener jeg alle!! På kveldene har hun lagt seg uten noe tull og tøys. Og hun er søt som et sukkertøy når hun ligger der med hendene under hodet og titter ut i luften og tenker sine kvelds-tanker.
Det var i grunnne ganske trist da hun dro. Så tanta gråt en skvett hun =) Og Elise var nok litt lei seg hun også. Hun ble liksom ikke helt ferdig med kosingen og klemmingen på oss. Men hun gledet seg nok masse til se igjen mamma`n og Martine, i tillegg til besteforeldre og venner i barnehagen! Hun hadde jo masse å fortelle dem!!! Her er Elise sammen med pappan og oss på Bærums Verk på søndag. HUn prøvde å komme seg opp på brua her, men den var sleip og glatt av regn så det var ikke så lett nei!
Dette bildet syns hun ble kjempesøtt. Og når hun såg dette sa hun "åhhhhh" (hihi) Hun ELSKER å posere foran kamera den jenta!!

Hoppe paradis kan man også gjøre på B.V. Og etter bildet ble tatt fant hun et paradisblad som hun brukte som stein!!


Her sammen med to jentestatuer. Og hun var forresten overbevist om at inni stautene var det ordentlige mennesker og dyr, men de hadde bare et hardt skall utenpå! Hun prøvde å fortelle dette til en bestemor vi møtte, men hun trodde ikke noe særlig på det nei.Her er Elise sammen med Onkel Odd IVar foran Slottet! Elise ble litt fornærmet over at vi ikke bare kunne gå inn å besøke Kongen, for flagget var jo oppe og han hjemme.... Men etter å ha forklart at Kongen er en travel mann, og at man nok på skrive brev for å spørre om å komme på besøk, ja så var alt i orden. Hun koste seg foran Slottet, og lekte rundt stauten på plassen der. Jagde bort noen store gutter klarte hun også =)

Her er hun på Sandvika Storsenter. Vi spiste middag på Burger King. Hun lekte på lekerommet der. Og pratet med folkene som spiste der =) På vei til bilen bare MÅTTE hun legge seg på disse "telefonene". Og hun har rett, disse stolene ligner jo på gamle telefoner!!


Her er hun sammen med oss på Teknisk Museum. Og på bildet er hun i lånte gule gummistøvler, i utstillingen Klima X. Moro å vasse i vann inne!!!


Så et skjønt bilde tatt hos Onkel Bob-Bob og Tante Runa!
Som dere skjønner så har dette vært en perfekt helg!!! Og vi gleder oss til neste gang du kommer på besøk, Elise! Vi er kjempeglade i deg!!

1 kommentar:

Evy-Kristin sa...

Åååå - skjønner at dere har hatt en helt topp helg sammen med tantegullet! *sukk i hjertet*
Kjenner at det skal bli godt å klemme mine to go'inger når jeg møter dem i november <3

Tusen takk for utrolig koselige tilbakemeldinger både i bloggen min og på FB *klæmma*

Jeg skal forresten være litt sammen med jentene på Minne-hjørnet på Scraporama-messa i november - så om du skal dit, hadde det vært koselig om du stakk innom og sa hei :o)

*rimkalde høstklæmma fra nord*