Sider

18. oktober 2009

♥♥ En 3-retter for 2 ♥♥

Jeg har en stund nå hatt lyst på å lage en 3-retter til meg og min kjære. Jeg liker å lage mat, men jeg er skikkelig dårlig på å komme på hva man kan lage! Men etter inspirasjon fra TVN sitt "4-stjerners middag", kom jeg endelig i gang!! Så jeg dekka bordet med service fra Kongle. Fikk til og med brukt dekketallerkenen våre!

Til forrett: Bondelefser med snøfrisk med skogsopp og spekeskinke. Det skulle også være ruccolosalat i denne, men den glemte jeg å kjøpe gitt! Men det ble godt likavell =)
Til hovedrett: Ovnsbakt laks med pesto. Denne såg jeg Oddbjørn Hjelmeset lage i tidligere nevnte program, og det såg bare så utrolig godt ut! Men han grillet den da. Og laks er det beste jeg vet!
Tilbehør var bakt potet med hjemmelagd kryddersmør og fancy agurksalat. Kjøpte et helt stykke laks som jeg dekte med pesto og bakte i ca 22 min ved 210 grader i ovnen. Agurksalaten skjærte jeg med osthøvel og blandet sammen med 1/2 dl edikk, 3 dl vann og smakte til med søtstoff, salt og hvit pepper.

Til dessert ble det vår favoritt: Sjokoladefondant!! Som tilbehør til denne hadde vi yoghurtis med karamell og nøtter. Nammi!! Sjokoladefondanten ble helt perfekt, med deilig rennende kjærne ♥♥♥
Siden jeg ikke tåler rødvin lengre, så drakk vi Farris til alle tre retter i går. Det er godt det!!
Etter denne var vi begge gode og mette. Så vi slang oss ned på sofaen resten av kvelden.
Så nå må jeg planlegge vår neste 3-retter!!
Men først skal jeg scrappe litt da! Jeg lagde to lettersize-Lo`er i går. Begge med bilder av Elise fra da hun var å besøkte oss. Og jeg har skrevet ut to bilder til som jeg har lyst å scrappe i dag.
Ha en flott søndag alle sammen =)

2 kommentarer:

Kari sa...

Å, dette så kjempegodt ut, Hege! Dette måtte bli et vellykket måltid! Det dumme med å bruke masse tid på matlaging er at selve måltidet er så fort overstått, synes jeg. Men med tre retter forblir man vel ved bordet en stund :-)

Heidi sa...

Å, dette så kjempegodt ut, Hege!!! Så koselig!!!!