Sider

18. oktober 2009

Jeg har lagd en høstdekorasjon!

Ja, jeg inrømmer det. Jeg lar meg lett rive med i egne kreative tanker. I dag hadde jeg egentlig to planer. Den ene var litt jobbing med diverse planer for komende uke, og det andre var at jeg skulle scrappe. Men så manglet jeg noen papirer fra jobb, så jeg måtte ta meg en tur i bhg`en. På vei hjem igjen fant jeg ut at jeg skulle stoppe innom 7-11 for å kjøpe en is-te. Men parkeringsplassen der var full, så jeg bare kjørte forbi. Tenkte jeg kunne snu på hagesenteret. Men da jeg først var på parkeringsplassen der tenkte jeg at jeg kunne jo gå inn å kjøpe en kaktus til badet. Men det fant jeg ikke. Eller, jeg fant kaktus, men ingen potte. På vei ut gikk jeg forbi en høstutstilling, og på impulsen kjøpte jeg noen små søte gresskar! Så tenkte jeg at jeg kunne fylle en skål med gresskar og kongler. Og kongler skulle jeg finne utenfor blokka her. Og det fant jeg. I tillegg fant jeg noen flotte rognebærklaser. Og med alt dette i posen, fant jeg frem denne skålen jeg har arvet etter min mormor. Den er bare så vakker!! Dette ble altså resultatet av en impulsiv handling på et hagesenter!! De små lønnebladene er også kjøpt der. Og den ugla som står til høyre på bildet, den ble også med hjem fra hagesenteret! Den hadde en mye større bror, men den får bo der til lønna kommer tenker jeg! De to andre uglene er det mamma som har kjøpt på loppis til meg. Den til venstre har jeg nå to av!!
Jeg elsker de vakre fargene som kommer frem på høsten! Jeg vil vel igrunnen ha høst alltid jeg!
Høst med barfrost er min favoritt-tid på året!
Men selv om jeg lot meg rive med i andre ting enn planlagt i dag, så har jeg fått gjort jobben jeg skulle i tilegg til å scrappe en side!!


4 kommentarer:

mummy4ever sa...

Så kreativ du er. Det ble skikkelig flott :)

Ann Hedvig sa...

Kjempeflott dekorasjon du har laget Hege :o)

Jeg elsker høstfargene, men har ikke så kommet så langt at jeg har fått kjøpt meg min gresskar ennå, kanskje hagesenteret kan få besøk i morgen ;o)

Ann Hedvig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

hei,
fin dekorasjon!

Martine er kjempe søt!
Elise er jo også søt da:D