Sider

27. oktober 2009

Skal - skal ikke!!??

Huff, syns det er så vanskelig med denne vaksineringen av svineinfluensa jeg. Jeg er i risikogruppe 1, med astma og kronisk bronkitt. Legen mener jeg skal vaksinere meg. Mamma mener jeg skal. Odd Ivar mener jeg skal. Men jeg er usikker. Jeg tenker på eventuelle senvirkninger jeg... man har jo lest litt her og litt der. Men så tenker jeg samtidig at myndighetene kan vel ikke anbefale hele befolkningen å ta en vaksine som er farlig??
Men så er det jo et annet aspekt ved dette også. Å få tid til å dra å sette seg på legekontoret å vente. Og vente. Vi har litt lite folk på jobben, så jeg får uansett ikke gjort det før fredag. Da har vi pl.dag, og det er enklere å dra fra jobben.
Vi får se....
Ene broren min og kona hans ligger nå begge helt utslått med svineriet. Og han sier at dette er ikke noe å anbefale nei =)

3 kommentarer:

Ellen* sa...

Hei Hege!:o)
Ikke at jeg har noen som helst slags peiling på vaksiner - men hadde jeg hatt dine luftveisplager, så hadde jeg tvert vaksinert meg! Ihvertfall hvis du ikke er allergisk mot egg eller alltid reagerer veldig kraftig på vaksiner. Syns det høres skremmende ut med folk som ligger i respirator og enda verre. Vet ikke omdet hjelper deg noe, men fikk bare lyst å kommentere... Veldig søte grisunger forresten!:o)
Håper du finner ut av det! *klem*

Heidi sa...

Usj...vanskelig valg Hege.
Mamma'n min vaksinerte seg i dag...hun er i risikogruppen.Skal visstnok ha immunforsvar innen to uker...
Eldstemann av gutta mine er også i risikogruppen...men han får ikke vaksinen nå pga sterk eggallergi....vi er derfor anbefalt at vi andre i huset tar denne så fort det er mulig... Vanskelig valg syntes jeg også...liksom litt "pest eller kolera"....
Jeg er nå syk på tredje uken med hoste og harking....kanskje det er denne influensaen jeg har hatt??? Syntes alt omkring dette er vanskelig jeg...den ene dagen får man anbefalt den ene og den andre det andre....urk...
Håper du finner ut av det!
*klem*

Anonym sa...

Bare husk at det er greiere for jobben at du er borte 4 timer i kø for å få vaksina enn at du ligger 4 dager i respirator...greiere for oss alle sammen faktisk! Og siden du har daglig omgang med småtroll er du nærmest moralsk forpliktet til å vaksinere deg syns jeg. Klem fra vaksineforkjemperen Anne Silje!