Sider

1. november 2009

Jubileum og ny kjole!!

Ja, i går var det 12 år siden jeg og Odd Ivar møttes! Dagen ble ikke direkte feiret, men vi koste oss nå sammen hele dagen da! Startet med at vi dro til Strømmen storsenter for å møte Bengt og Anne Silje. De er her nede på overaskelsesbesøk hos Solveig. Men vi fikk også vært litt sammen med dem da. Vi spiste lunsj og shoppet litt alle sammen. Jeg kjøpte meg bla ny kjole. Se lengre ned i innlegget. Etter å ha shoppet og vært på to kafeèr sammen med Bengt og Anne Silje, dro vi hver til vårt. Jeg og Odd Ivar stoppet på Sandvika storsenter, da Odd Ivar skulle innom XXL. Han fant seg nå superundertøy, og jeg fant meg jammen en kul lue og et par rosa Ulvang-sokker! Så handlet vi inn litt god mat til kvelden. Og i går ble det deilig biff fra Jacobs, fløtesaus, bakt potet, gulrøtter og broccoli til middag!! Det var kjempegodt.
♥♥♥

Så var det kjolen da! Vi skal i bryllup den 20. februar. Odd Ivars kompis, Andreas, skal gifte seg med sin Cecilie. Og jeg såg denne kjolen for litt siden og tenkte at den var perfekt! Den er ikke så skarp lilla som på bildet da. Den er også mye penere på kroppen, enn på hengeren her da. Og så er den litt sånn ballongaktig nede langs kanten. Det er brede "spaghetti-stropper" på den, så siden bryllupet er i februar, kjøpte jeg en søt bolero til også. Kjolen og boleroen er kjøpt på Zizzi. Og om jeg er forsiktig så kan jeg jo bruke denne i julen også!
Det beste av alt med denne er at den sitter perfekt. Og fremhever det den skal og skjuler det som skjules må!!
Nå er det bare om å gjøre å finne et par pensko til denne da. Jeg sliter med å finne pensko jeg kan gå med... kan absolutt ikke gå med høye hæler, men kilhæler kan gå.. om det passer til en sånn kjole da!
Og så lurer jeg på å jazze den opp litt med en kul strømpebukse og muligens en blomst e.l på boleroen.
Hva tror du? Har du noen skotips?

5 kommentarer:

Nina sa...

Nydelig kjole, Hege:o)
Gratulerer med jubileum!

Hannepanne sa...

førr en flott kjole! akkurat mine farge..lilla,det lika vi..ser førr mæ nån søte sko med kilehæl og diamant..kanskje rett og slett en ballerina? i sort eller sølv..

Christine sa...

hei hege! jeg slet også med en del feilmeldinger når jeg la inn live writer første gang, hos meg funka det å reinstallere programmet! om det fortsatt vedvarer kan du jo forsøke å google feilmeldingen og se om du finner noen løsninger?

Marianne sa...

Hei!

Jeg kjenner ikke deg (og du kjenner ikke meg), men jeg har fått med meg din fasinasjon for ugler.. :)
Tenkte jeg bare ville tipse deg om en nettside jeg handler en del fra:
http://www.modcloth.com/

Søker du på "owl" i søkefeltet vil du få opp en del moro uglestæsj.
Sånn hvis du skulle ha noen kroner til overs å bruke på helt unyttige ugleting :)

Ha en fin dag!

jennie sa...

Grattis! 12 år e lång tid..
Och tack för kommentar på bloggen :)
Så söt klänning du köpt!

Vi pratar om att samla gamla kollokvien snart igen, hade vart kul att se er alla

*kram*