Sider

11. oktober 2009

Slappe dager og cornflakes...!

En pussig tittel kanskje men hva gjør vel det?
Legger ut et par bilder til fra Elise sitt besøk hos oss. Nå er det 1 uke siden hun dro hjem. PÅ bildene under her sitter hun å spiser cornflakes sammen med Onkel Odd Ivar. Hennes bolle består av: Cornflakes med en god del sukker!! Hun bruker ikke melk som onkelen nei!
Ellers så går dagene lit trådt. Odd Ivar har vært sånn passe småsjuk hele uka, forkjøla og tung i hodet. Men han er en tøffing og går på jobb og står på, men er kake på kvelden.
Jeg er småforkjøla og utrolig sliten. Veldig mye å gjøre på jobb og litt lite folk i tillegg til rare tanker gjør dagene litt snåle.
Jeg går å venter på time på Radiumhospitalet. Og legen som skulle sende henvisning fredag for over en uke siden, glemte det nok, og sendte den ikke før onsdag nå i uka som var!! Jeg var LITT sint da jeg ringte dit ja!
Jeg skal inn på Radiumhospitalet til utredning pga av at de fant noe mulig muffins på sist u.l av halsen min. Dere vet, jeg fjerna jo skjoldbruskkjertelen for noen år siden, og der var det noen kuler. Og i en av dem fant de kreft. Som forøvrig er det verste ordet jeg vet om..
Hvertfall, alle disse tanker man får i hodet blandet sammen med en stressende hverdag er ikke alltid like lett.
Men jeg står han av, som vi sier i nordnorge!


2 kommentarer:

Ellen* sa...

Så mange koselige bilder du har lagt ut fra Elise-besøket. Ser ut som dere hadde noen gode dager. Og for ei søt og blid jente!:o)
Høres veldig lite artig ut å vente på sånne ting som videre undersøkelser fordi de fant "noe muffens". Da bør det helst gå fort, så man får svar. Håper du snart får komme til og får en beroligende beskjed. *kjempeklem*

Carrin sa...

Stor klem til deg!
Du står han av! :)