Sider

7. oktober 2009

Mitt og Elise sine kort!!

Ja det ble litt kortlaging sammen med Elise også da hun var her!! Vi skulle jo i bursdag til Tante Runa, og da måtte jo Elise ha med et hjemmelagd kort. Hun fikk boltre seg på lekerommet mitt med knapper, blomster, klistremerker og andre småting der inne. Vi satt der inne lenge. Helt til hun måtte legge seg faktisk!! Og da kortet til Tante Runa var ferdig, ville hun lage et til meg også. Men det ble vi ikke helt ferdig med, så det første hun spurte om dagen etterpå var om vi kunne gå å gjøre ferdig kortet!! Her koser vi oss. Elise finner frem blomster og pynt, mens jeg styrer limet. Den var nemlig litt tung for henne å klemme på.


Som dere ser så liker Elise at ting blir litt 3D! Og lag på lag er ingen spøk!!


Et aldeles nydelig kort med et vell av blomster, knapper og små sommerfugler!! Der er noen klistremerker også, men de er på en måte under blomstene!!!


Her er mitt kort som Runa fikk. Et brettekort. Det var moro å lage. Og så enkelt!! Det er pyntet med bling, blomster, charms og mønsterk fra BG.
Her fra en annen vinkel.

Lagde en eske til kortet også. Knøyt et bånd rundt, og så puttet jeg en rosebukett og en serviett bak. Dette kan jo resirkuleres om hun vil!!
I gave fikk hun gavekort på scrappebutikk!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flotte kort dere har laget!!! Herlige, Elises var supert:)) (Ditt også..). For noen herlige dager dere har hatt sammen.. Masse morsomme bilder dere har hatt:O) Så herlig hun er ass.. Soo cute..

Anonym sa...

Kortene va nydelig.