Sider

3. januar 2010

Har strikket igjen!!

Jeg har strikket flere kopptuer jeg! Den helt til høyre er den samme jeg viste frem sist. Den grønne med brune striper og den helt brune er nye.
Garn på de grønne og brune: PT Petunia, strikket med rundpinne str 3 1/2 med rette masker.
Den helt brune er avansert til "Marie-kluter"! Har du ikke besøkt bloggen hennes, så MÅ du ta deg en tur!!
De er strikket i Mandarin Petit, med rundpinner i str 3. Her har jeg strikket en pinne rett, neste pinne en rett og en vrang. Syns disse ble kjempefine jeg!! Jeg hadde vel ikke trodd at jeg skulle like å strikke. Men jammen gjør jeg det. Syns det er skikkelig koselig å sitte med strikketøyet i sofaen å se på tv eller høre på musikk. Og oftest sitter jo Odd Ivar også her, så da blir det jo ekstra koselig. Han strikker jo ikke da, men han sitter å leser eller ser på tv. Eller surfer, nå som jeg strikker kan jeg jo ikke strikke samtidig, så da får han mere tilgang til minien!!

5 kommentarer:

Kari sa...

SÅ fine kluter, Hege! Og med farger som passer perfekt til kjøkkenet ditt. Lenge siden jeg har strikket, men synes det er kjempemoro.
Godt nytt år, forresten!

Klem, Kari

Anonym sa...

Nydelige kluter. Du e jammen flenk.

banglamarie sa...

Kjempeflotte :)
Det er moro å se at flere finner frem pinnene sine og det trenger jo ikke være så avansert for å bli fint :)

malla-me sa...

Kjempefine kluter du har strikket. Jeg strikker også en pinne rett og neste en rett en vrang - og klutene blir veldig gode. Altså, ingen grunn til å slutte :-)
Marit

Anne Silje sa...

Fine kluter da!
Og jeg ønsker meg selvsagt en, i en farge som matcher kjøkkenet vårt. Det vil vel si sort eller lysegrønt? Og så må du få deg sånne lapper med "Hege" på som du syr fast. Tøft!