Sider

30. januar 2010

Jeg har fått en award!

Jeg har fått en award. Det er en stund siden, men jeg har glemt den oppi all strikkingen min. Beklager Hanna!
Men hvertfall, denne fikk jeg av Hanna, en kjempeflink jente som virker veldig sprudlende og glad, og som lager superflotte kort! Ta en titt i bloggen hennes. Reglene til denne awarden er;
1. Kopier awarden til bloggen din
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.
*********************


Skal vi se om jeg kommer på 7 intressante fakta om meg selv her.... *tenke*
1. Jeg elsker alt som er retro. Fargene orange og brunt er musikk i mine ører. Og blander man litt grønt inn her så jubler jeg!!
2. Jeg kjører en grønn Golf. Jeg skulle bare ut for å SE på bil. Dro uten min kjære, men tok med min bror som sakkyndig. Han skulle også holde meg unna impulskjøp av bil.... Vel, jeg endte opp med bil jeg. Og Odd Ivar ble vel litt overrasket kan man si. Men vi elsker bilen begge to. Så jeg er vel bilkjøperen i familien vår tenker jeg!
3. Jeg elsker høsten pga av alle vakre farger som er da. Kan ikke se meg mett på alle orange, brune og gule farger som er da!
4. Jeg spiser taco HVER fredag sammen med mannnen i mitt liv. Og vi blir aldri lei det. I går fant vi ut at vi hvertfall har spist dette hver fredag siden 2000!!!
5. All kunst, bortsett fra et bilde, på veggene mine/våre er selvlagd. To av maleriene har jeg malt selv, et har vi lagd sammen. Så har jeg tre scrappede bilder av ELise og Martine på veggen. Ja, jeg kaller mine malerier og scrapperier for kunst!

6. Jeg ELSKER Merrell-sko! Har sikkert 20 par stående i gangen... Jeg liker IKKE pensko, men har nok 6 par sånne likavell....
7. Da jeg var ferdig med grunnskolen begynte jeg IKKE på gymnaset som alle venninnene mine gjorde. Neida, jeg begnte på Mekaniske fag jeg! Men gikk bare 2 år der, før jeg begynte å jobbe i barnehage. Det skulle bare være et friår fra skolen, men det er nå 19 år siden! Og etter 13 år som assistent begynte jeg på HIO og tok førskolelærerutd på deltid. Angrer ikke på mine valg!
Jeg gir awarden videre til:
1. Ann-Helen: Hun har en kjempeflott blogg med masse fine scrapperier som inspirerer veldig. I tillegg er hun kjempehyggelig, og jeg håper vi får til å treffes snart igjen!
2. Marie: Dette er ei veldig kreativ dame som har mange jern i ilden hele tiden. Jeg imponeres hele tiden av henne. Hun strikker blant annet de nydeligste drømmesokkene jeg har sett. Dette er ei dame jeg gjerne skulle møtt på ordentlig!
3. Marte: Hun lager så nydelig og romantiske kort! Hun har en stil jeg elsker på kort, men ikke helt får til. I tillegg er hun kjempekoselig, og jeg har hatt gleden av å møte henne på treff et par ganger! Håper vi får til flere treff!
4. Ellen: Hun er en fargeglad, inspirerende og sprudlende scrapper jeg har hatt gleden av å møte på treff. I tillegg til å scrappe så er hun kjempeflink til å strikke og hekle!
5. Hanne: Ei trivelig jenta fra det kalde nord som scraper kjempefine Lo`er. Hun er og som meg, intresert i interiør. Vi har scrappa sammen en gang, på det som må være norges største scrappetreff. Vi var hvertfall 3 stykker der! Men vi hadde det kjempegøy vi!!
De to siste må jeg tenke litt mere på tror jeg...! Ikke lett dette nei.

1 kommentar:

Ellen* sa...

Tusen takk for award:o) Skal nok få blogget den også en dag. Ha ei superduper vinteruke!