Sider

20. februar 2010

Bursdag!!!

Jepp, jeg har bursdag i dag! Og jeg fikk gave på senga av min kjære Odd Ivar ♥♥♥ Jeg har lenge ønsket meg en Wii, og det fikk jeg i dag!! Har ikke testet den enda da. Har akkurat spist frokost. Og dagen skal tilbringes i Heggedal. For vi skal i bryllup til en kompis av Odd Ivar. Men i morgen, da skal det spilles Wii. Kanskje vi rekker å prøve den litt i dag også.... Hvem vet...
Det fulgte med et spil, Wii Sports. Og jeg gleder meg til å bowle og spille golf blant annet. Så tenker jeg at jeg må få meg Super Mario, for det var vel egentlig grunn nr 2 til at jeg ville ha Wii foran andre tv-spillkonsoller!
Men nå skal jeg drikke kaffe og kose meg sammen med min kjære!
Happy birtday to me!!
5 kommentarer:

Filippa sa...

Gratulerer med dagen Hege! Så flott gave du har fått. Snuppa her fikk til bursdagen sin i fjor og den er flittig i bruk. Håper du får tid til å prøve den før du skal i bryllup. Ha en superflott bursdag!
Det hadde vært veldig hyggelig å møtes en dag, vi trenger jo ikke scrappe, vi kan strikke :-) litt mindre å dra med seg.
Bursdagsklem fra Bente

Anonym sa...

Gratulerer så masse med dagen, Hege!! Håper du får en flott dag! :-) Og så fin gave du har fått, må du kose deg masse med den! Ønsker deg en fin bursdagslørdag og kos dere i bryllupet! :)

Mange bursdagsklemmer fra Hanna

malla-me sa...

Gratulerer med dagen!!
Vi har også Wii, og det er kjempemorsomt. Jeg er tidligere tennisspiller, så tennis er min favoritt - slitsomt er det også!
Kos deg på dagen din :-)

Maren sa...

Gratulerer så mye med dagen! Det var jammen litt av en gave du fikk, det må jeg si. Imponerende. :D

Anonym sa...

Gratulerer med dagen - ha en fin kveld i bryllup :)

Hilde