Sider

27. mars 2010

Jeg har SYDD!!!!

I dag har vi fornyet stua vår litt!

Vi hadde sett på et teppe på IKEA her om dagen. Og fant ut at dette ville passe perfekt under bordet på stua vår. Så vi bestemte oss for å ta oss en tur på IKEA. Men jeg ville gjerne fornye med litt nye puter også, så før vi dro på IKEA dro vi innom Sandvika veveri på Rud. Der fant jeg to fine stoffer i lilla toner. Ett med store blomster, og ett i lys lilla.
Vi hadde bare inerputer i 50x50 fra før av, så på Ikea kjøpte vi 3 puter i 60x40. Og vi kjøpte det teppet vi ville ha. Ikke var det dyrt heller. Bare 400 kroner eller noe deromkring for et teppe på 130x195.

Den med blomster på syns nå jeg er litt lilla retro med de store blomstene! Så har jeg sydd dem sånn at man ikke trenger glidelås eller knapp. Vet ikke hva dette heter, men det blir noe ala putetrekk til senga lissom. Du kan se det på bildet over her. Dette er altså baksiden *fnis*
Så matcher faktisk de lyse lilla-tonene gardinene våre. Den bakerste puten er omtrent akkurat lik i fargen som gardinene. Det stoffet var forresten veldig ekkelt å sy med. Det er litt glatt.
Og lilla og grønt er faktisk ganske fresht sammen!
I tillegg til dette har jeg fornyet en ramme som vi har på veggen. Den var i borstet metall. men nå har jeg malt den i varm orange! Skal legge ut bilde av det også, men det jeg fikk tatt nå ble ikke bra. For SOLA SKINNER HER NÅ!!!!

2 kommentarer:

banglamarie sa...

Kjekt med fornying! Tøffe puter du har sydd!!

Anonym sa...

Kjempelekkert. æ bli bære meir og meir imponert:)