Sider

14. mars 2010

Strikkerier og blomster

Først må jeg bare frustrere litt: Hvorfor blir skriften merket blått og linket til bildet???

Så har jeg gått gjennom det jeg har strikket siden 24. desember 2009. Og det er jammen ikke lite syns jeg! En rask opptelling gir meg:
11 luer
1 skjerf
4 par pulsvanter
1 sitteunderlag
en haug med kopptuer

Skjerfet over her er strikket i Abuelita tjukk merino. Et kjempedeilig garn fra Pickles. Oppskriften på dette ligger og på Pickles. Rett frem kjøresett.
Disse pulsvantene er strikket med restegarn etter diverse luer. I tillegg til disse på bildet, har jeg strikket et par til Elise. De er like som mine lilla.
Over her er nesten alle luene jeg har strikket. Har gitt bort en til Elise og en ble gave til ei på jobben. De to øverste på bildet er strikket til Odd Ivar, mens resten er mine. Og jeg som ikke har likt å gå med lue! Men det er nok bare fordi jeg aldri har funnet en lue jeg kledde. Men så prøvde jeg de baggy luene, og jeg er solgt! De syns jeg at jeg kler godt!!
Den grønne over her er den siste jeg har strikket. Den er strikket i Cashmerino fra Pickles. Den er også strikket etter en oppskrift jeg fant der inne. Bare blåbær skjerf og luesett.
Syns jammen jeg har vært en flittig strikker denne vinteren. Min første vinter som strikker! Men hva skal man strikke nå da? Kan jo ikke masseprodusere luer når det går mot vår og varmere dager!

Så kjøpte jeg litt blomster i går. Jeg er så klar for vår nå! Og blomster gjør susen!! Er ikke så glad i grønnplanter, men avskårne blomster derimot, det kan jeg like!! Og jeg syns disse, som jeg har glemt hva heter, gjør seg superfint i melkespannet fra mamma!!
Måtte kjøpe de rosa også. Det vises ikke så godt på bildet, men midten av blomsten er knallgrønn, og det er så fint mot det rosa! Jeg liker farger!!

Nå skal jeg nyte resten av søndagen. Odd Ivar er flink hjelper i dag, og er rundt omkring og hjelper en kamerat med noe flytting, og sjefen sin med å hente noe kjøleskap.
Jeg for min del prøver å pleie bort et digert blåmerke på rumpa *fnis*. I dag er det alle regnbuens farger. Og av størrelse kan jeg nevne 15x10 cm.... Bare sån for å ha sagt det. Men selv om jeg er scrapper og tar bilder av det meste, så skal dette IKKE fotograferes nei! Egner seg ikke på film gitt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har vært flink i vinter. Du får prøv dæ på hekling. sekker du får d te.

Filippa sa...

Så flink du har vært til å strikke :-) det finnes mange fine sommertopper du kan strikke, eller du kan strikke og hekle lapper og lage det et deilig ullpledd til neste vinter.

banglamarie sa...

WOW så mye lekkert du har strikket!!

Digget sjalet, det ser bare så superdeilig ut!!