Sider

4. april 2010

Påske, Drøbak og Muffins!


I dag har vi hatt besøk av foreldrene til Odd Ivar, og de hadde med seg naboen sin. En utrolig koselig dame på noen og åtti år. Men sprek som bare det, og morsom å snakke med.
I forbindelse med at de skulle komme, måtte jeg ta frem husmoren i meg og bake litt. Men det ble litt mislykket da.... Muffinsene stekte ikke rikitg da. Den ene, den som stod i midten på rekka nærmest døren ville bare ikke bli stekt. Den bare fløyt over og holdt eg rå og fin den... Men etter litt lengre steking enn angitt, så ble det da til slutt muffins da!
Se så fine de andre ble!! Gode ble de også! Og i dag pønta jeg dem med glasur og hjertestrøssel!!
En av dagene i påske dro vi en impulstur til Drøbak. Ingen av oss har vært der før, og jeg skal innrømme at jeg nok var en smule negativ. Hva fint kunne det være i Drøbak liksom???
Men gjett om jeg ble gledelig overrasket!! Det er jo en liten perle jo!! Koselige gater med små hus. Små butikker med masse fine skatter. Kaffeèr nok å velge mellom også.
Det var en sur dag, sånn værmessig. Så jeg er overbevist om at Drøbak er vakker på sommeren. Så dit skal jeg tilbake altså!! En fin dagstur!
Vi måtte jo innom Julenissens hus. Men det syns jeg var veldig så som så da.... Lit bob-bob lissom!
Så spiste vi deilig lunsj "Hos Hanna". Nydelig BLT og dobbel latte. Vil gjerne spise flere lunsjer der altså!
Og apropo lunsj, så har jeg oppdaget noe veldig godt å ha på knekkebrødet i påsken! Smøreost med avakado opp, med et godt dryss med salt og pepper! Det er bare rågodt! Har sett hun ene jeg jobber sammen med spise avokado på brødet, og så husket jeg det da vi var på butikken her om dagen. Så da kjøpte jeg med meg et par, og dette skal jeg spise mere av!!
Nammi!!!!!

Ellers så driver jeg å strikker lapper til lappeteppe. Disse lappene skal sendes til Marie sin mamma, som monterer og sender dette til et sykehus i Nepal. Du kan lese mer om dette i boggen til Marie. Og om du er en strikker, og har litt ullgarn liggende, strikk noen lapper da vel!! Det føles veldig godt i hjertet å vite at mine lapper kanskje skal varme et lite nyfødt barn som ikke har særlig varmt å ha på kroppen sin!!

Men nå; tilbake til lappestrikkingen! Jeg strikke 7 i går kveld, og noen blir det vel idag også!

4 kommentarer:

Nina sa...

Muffinsene så virkelig gode ut! Og Drøbak er en koselig by. Lenge siden jeg har vært der.

Filippa sa...

Drøbakk så veldig koselig ut, jeg har aldri vært der, kanskje på tide å komme seg dit. De muffinsene så veldig gode ut :-)

jennie sa...

Vi gjorde det samma för några år sen, ute och körde om hamna i Dröbak. Då var det sommar och efter det har vi tatt en tur var sommar -så mysig stad! :)

Color, design and photo sa...

Ja avokado er nammi nammi