Sider

10. april 2010

Det er VÅR!!


I dag har vi gjort klar verandaen for våren! Solen skinner fra skyfri himmel, og solen varmer godt på kroppen! Etter å ha vasket og skrubbet gulvet, oljet vi bord og stoler. Og som vanlig MÅ jeg bare ha blomster på bordene der ute. Det gir en ekstra god vårfølelse og løfter om varmere dager!

Bildet over viser frokostkroken vår. Her skinner solen tidlig på morningen, og det er deilig å sitte der å nyte morgensolen. På bordet står det stemorsblomster.
I en krukke på bordet på den andre delen av verandaen står det "Forglem meg ei" i en vakker skål! "Forglem meg ei" er den søteste blomsten jeg vet om tror jeg!
Her skinner kveldssolen lenge hos oss så vi kan sitte lenge ute å nyte solen om kvelden!
Når vi kommer til mai måned skal jeg plante blomster i bedet også. Men jeg venter til jeg er sikker på at de ikke dør av kulde. Det kan jo enda bli kaldt om natta!
Så har vi planer om å kjøpe oss en gassgrill. Den skal da stå ved den lyse veggen på bildet over. Men denne planen har vi nå hatt siden vi flyttet hit i 2007 så vi får nå se. Men i år skal vi...!
I kveld skal vi kose oss med deilig spekemat! Vi ble så inspirert av solen, og tanker om varme sommerkvelder så vi starter spekematsesongen tidlig i år!

2 kommentarer:

Anne Silje sa...

Så koselig det så ut! Snart vår jo!
Klem til dere fra alle oss :)

Nina sa...

Så koselig:o)
DET ER FANTASTISK MED VÅR!!!