Sider

24. april 2010

Øredobber og prikker!

I dag dro jeg og Odd Ivar til Drammen for å stikke en tur på Stoff og Stil.
Jeg har siden i fjor sommer tenkt på den prikkete voksduken jeg har lyst å ha på bordet på verandaen. Og NÅ var det på tide å handle den inn!!
Hadde egentlig tenkt å kjøpe en turkis en, siden stolputene går i mye turkist. Men den var utsolgt. Så da falt valget på den brune med hvite prikker. Den passer godt til putene den også. Det er litt beige/brunt i putene og. Så var jeg innom Princess her om dagen, og da kjøpte jeg turkise telyseskåler, og et turkist mygglys i tillegg til turkise servietter med hvite prikker. Turkist passer jo kjempebra sammen med brunt da, så dette syns jeg ble kjempefint!
Jeg var også innom Panduro og en stoffbutik til for å finne ting jeg trengte til å lage øredobber av overtrekksknapper. Måtte vel innom 3 butikker for å få alt men...
Jeg har kjøpt ferdige slike øredobber på Epla, men jeg syns igrunnen det er moro å lage ting selv jeg =)
På Panduro fant jeg også ett fint trehvit fat, som jeg tenkte jeg kune sette lys-skålene oppi. Men jeg måtte male den hvit og pusse den litt først. Ble så fint at!!

Vel, her er to par øredobber jeg har lagd da. Uglestoffet på de øverste her har jeg fått av en scrapepveninne en gang og har spart leeenge på dette. Hadde nesten ikke hjerte til å klippe i det! Bunnfargen er mørkblå og ikke svart som det ser ut på bildet.
Så fant jeg et kult orange stoff med blomster på hos Stoff og Stil. Kjøpte en bit av dette og lagde disse øredobbene av.
Planen er å lage øredobber av brukte stoffer. Litt gjennbruk lissom. Men pr i dag har jeg ikke noe liggende. Må jobbe opp et lager tenker jeg!
Om noen har litt liggende kjøper jeg gjerne. Trenger jo ikke mye da for å lage øredobber! Bare en lapp på 15x15 cm kanskje!
Nå skal jeg kose meg med et par kataloger fra Stoff og Stil. Kanskje jeg får en ide til hva jeg kan bruke restene av voksduken til..!
Ha en fantastisk helg alle sammen =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

det va kjempeflott.Så flenk att.

Anonym sa...

Kjempestilig:)
Hvor fikk du tak i den delen til å feste stoffet i?
Hilsen Line