Sider

18. april 2010

Cowboy og indianer

Denne helgen har vært i bursdagens navn kan man vel si!
Startet på fredag med bursdag hos svigermor. Da var det kaker og kaffe på kvelden. Så på lørdagn var det en kollega av Odd Ivar som fylte 40 år. Dette ble feiret med en skikkelig cowboy og indianerfest!! Festen ble holdt på Kalkmølla ved Franzefoss. Et kjempeflott lokale som passet utmerket for feststemte cowboyer og indianere! Til middag fikk vi servert en aldeles nydelig chili con carne med salat, ris, loff og maiskolber. Alt lagd av jubilanten selv! Og etter middag kom det jammen meg en cowgirl or å lære oss å danse Linedance! Det var kjempegøy!! Og vi ble alle sammen gode og varme i kroppen og dansefoten!

Det var mange flotte cowboyer og cowgirls, og 4 indianere! Over her ser dere min kjære som utkastet cowboy, som bare fikk med seg undertøyet før han ble kastet på hue og rævva ut av landsbyen!
Jubilanten selv stilte som seg hør og bør som Hødving!
Over her er jeg avbildet sammen med høvdingen. Noen sa noe ustyrlig morsomt akkurat i det bildet ble tatt, derav mitt rare uttrykk!!
Medisinmannen kom også. Han kom faktisk til hest! Han hadde med seg sin Månestråle og de var kjempekule på hest til fest!
Her er høvdingen med den praktfulle hodepynten sin. Han kledde veldig godt å være indianerhøvding da!
En utkastet cowboy henger og slenger.
Morsk i blikket kunne han også være gitt!!
Og på det første bildet, helt øverst, ser dere vinneren av best utkledde! Det var jubilanten som utpekte vinneren, men alle var enige om at Odd Ivar var den desidert morsomste! Og jeg nekter ikke for det nei!
Premien var en flaske Blue Nun med ekte gull i! Aner ikke om den er noe god, men fin å se på er den!!
Kanskje vi åpner den på tirsdag, for da har vi 12 års forlovelsesdag ♥♥♥

I dag har vi vært relativt slappe på sofaen begge to. Men vi hadde en bursdag til å dra i. Så vi fikk på oss fillene og dro ned til Mette, Odd Ivars søster. Hun bor i en bolig for psykisk utviklingshemmede. Der fikk vi servert pizza og kaker. Veldig koselig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kor tøffe dåkker va.

Nina sa...

Morsomme bilder og kostymer! Høres ut som dere har hatt en festlig helg:o)

Filippa sa...

Det så ut som det var en utrolig morsom fest. Det er gøy med tema bursdager :-)
Dere var veldig fine i kostymer.

Elisabeth sa...

hihi, festlig med sånn "undertøy-dress"......
ha en fin fin dag....