Sider

9. mai 2010

Kreativ søndag!


Jeg har hatt en kreativ søndag. Eller hvertfall deler av den, for den er jo langt fra over!!
Søndagen startet med et besøk av min bror. Han kom for å få seg en kopp kaffe, mens hans fru sov seg opp til nattevakt. Koselig med besøk.
Etter han dro, så dro Odd Ivar ut for å sykle. Jeg fant fram symaskinen (sjokk) og satte meg ned for å sy et nytt dør-hjerte. Jeg er ikke noen syerske, så langt derifra i grunnen. Og å sy i buer kan jeg hvertfall ikke. Men jeg syns hjerte ble rent så sjarmerende likavell jeg! Pyntet det med 3 knapper også. Nå henger dette på scrapperomsdøra. Burde vel henge et rødt et på dodøra!!Da hjerte var ferdig fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur opp på Bærums Verk. Men det var det jammen ikke bare jeg som hadde tenkt nei! Hjelpes så mye folk. Jeg gikk rett på Lappemakeriet, og snuste på stoff. Men jeg syns jo det er litt dyrt å betale 50 kroner for en liten bit stoff... Men så kom det en dame og lurte på om jeg trengte hjelp. Jeg spurte da etter de minste stykkene med stoff hun hadde, og med smått mønster på. Så viste jeg frem øredobbene mine og sa jeg skulle lage flere slike. Da kunn hun fortelle at de hadde en sukkertøyskurv med stoffer som blir igjen når quilte-lappene er klippa ferdig!! Det var jo helt perfekt for meg jo!! Akkurat passe store biter til bare 10-15 kroner biten!!
Jeg plukket med meg noen biter, og angrer selvfølgelig på at jeg ikke kjøpte flere. Så jeg må nok en ny tur snart!! Må bare kjøpe flere knapper først!
Under ser dere bilde av de ulike stoffene jeg nå eier! Bare de 5 underste som er fra i dag da.

Disse små øredobbene er lagd av dagens fangst. Mønstret er slik at jeg både kan lage prikkete, blomstrete og med blader på. Disse øredobbene er 16 mm store.
Disse skjønne rosene er lagd av litt stoff jeg fikk av ei hyggelig dame på Panduro! Øredobbene er 19 mm store.
Disse under her blir nok mine favoritter. De er deilig orange med prikker ♥ En av stoffbitene fra i dag. Disse er også 19 mm store.
Så et par grønne med striper. De er mye kulere på ordentlig. Disse er også 19 mm store.
Så et par små søte med blomster på. Bakgrunnsfargen er mørkere grønn enn på bildet da. Disse er 16 mm store.
Disse er lagd av en skjorte jeg ikke bruker lengre. Gjenbruk er kjekt!! De brede stripene er rosa, og bakgrunnsfargen er mørk brun. 19 mm store.
Så et par brune med rosa sirkler på. Også disse er 19 mm store.
Vel dette var altså helgens utvalg av øredobber og kreative krumspring.
Lurer nå litt på hva jeg skal med alle disse øredobbene. Kanskje jeg skal selge noen? Om du ønsker å kjøpe av meg, si fra da vel =)

Prisen blir da 60,- for de største og 50,- for de minste.
Porto kommer i tillegg.

Låsen og staven bak er av kirurgisk stål og nikkelfrie.

4 kommentarer:

Nina sa...

Så mange lekre øredobber:o)
Flink du er!

Anne Silje sa...

Jeg vil gjerne kjøpe de minste...? De med blomstene, de var skrekkelig søte!

Hege sa...

Den er grei, Anne Silje! :)

Color, design and photo sa...

Så søte hjerter!