Sider

9. august 2010

Et Lo-RUSH!!!


Jupp, fant ut at jeg måtte jo vise frem noen av de 40 Lo`ene jeg har lagd i helgen! Tenk på det! 40 scrappede albumsider! Men jeg advarer dere: Dette er enkle sider! Jeg har gått tilbake i tid og lagt fokuset på bildene og teksten. Har ikke brukt et eneste mønsterark. Men masse ulike fonter på bokstavene, mye håndskrift, og noe pynt fra Ascesories (?), altså sånne myke klistremerker. Bildene ligger hulter til bulter i forhold til tidsaspektet, men det får duge. Og jeg har tatt bilde av sidene mens de er i albumet, derfor er det litt skinn i dem. Men jeg orket ikke ta ut alle sammen igjen!
Over: Vi ser oss rundt i Bergen sentrum.
Bengt og Anne Silje!
Meg og min kjære ♥
Dette er første siden i albumet. Første stopp: Bergen!
Her fra muffin-daten med Ellen* i Bergen. En kjempekoselig date med nydelige muffins!!
Martine, med sit utrolige fotosmil!
Den beste middagen på truen spiste vi i Kristiansund! Ovnsbakt klippfisk *namnam*
Dette er et litt tullete og dårlig bilde av meg foran en krokodille i Akvariet i Bergen. Men jeg bare måtte. Dere skjønner, mitt favorittvers i barnehagen er 5 små apekatter. Og selvfølgelig måtte jeg fortelle dette søte verset med en krokodille som bakteppe!!

Vel, dette var et lite utsnitt av sidene jeg har lagd. Fikk vist ikke legge til flere bilder i dette innlegget.....
Og jeg advarte dere, dette er enkle saker. Men jeg har i allefall de viktigste bildene fra ferien i album allerede! Har du? *fnis*
Jeg har storkost meg med alle de 40 sidene, og jeg føler jeg har fått med meg det viktigste i forhold til tekst og bilder. Jeg har enda noen bilder til som skal scrappes og inn i albumet, så jeg gleder meg til enda flere sider!

Legg gjerne igjen en liten hilsen, det er så koselig!!

3 kommentarer:

Eli sa...

Wow -jeg er imponert og bøyer meg i støvet. Du har jammen meg scrappet mye! Flott med fokus på bilde og tekst; det er nå tross alt det som er viktig spør du meg :) Takk for at du deler! Klem

banglamarie sa...

Kjekt når feriealbumen er i boks så kjapt! Imponerende og inspirerende :o) Ser ut som du har kost deg med scrappesakene. Moro!!

Anne Silje sa...

Oi, it`s me!
Flotte LO`èr, Hege. Artig at du scrapper igjen!!!
Klem