Sider

17. oktober 2010

Dårlig blogger...


Ja, jeg vet jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Men det har sin naturlige forkalring altså. Jeg har tilbragt ca 1 1/2 uke på sofaen. Har vært syk i magen min. Vet ikke helt hva det har vært, og det er enda ikke bra. Har vært inne på sykehuset å blitt undersøkt OVERALT!
Men de fant ikke noe galt. Det er jo bra det, men jeg ble ikke bra av det for å si det sånn.
Det eneste jeg har kunnet gjøre uten å få store smerter og ikke bli kvalm er å ligge.
Ikke har jeg klart å spise noe særlig heller. Matlysten er totalt fraværende.

Men å bli liggende sånn på sofen er ikke liv laga altså.
Savner jobben og det å være sammen med andre mennesker på dagen.
Men jeg har fått sett mye på One Three Hill, Home and Away, Frasier, Oprah, Dr. Phil osv osv.... Ja og så sauen Shaun da *fnis*
********
Men nok om det. I dag er det en aldeles nydelig høstdag ute. Så jeg fant ut at jeg bare måtte ut å få litt høstluft i lungene. Så vi gikk oss en tur her på Rykkinn. Det er sååå nydelige farger ute nå. Gult, orange, brunt og litt grønt. Det er så vakkert!! *sukk* Men jeg hadde jo selvfølgelig ikke med meg kamera da *dumme meg*

Men bildet som ligger først i innlegget er da litt høstlig! Dette er buketten som kom på døren til meg på torsdag (?) fra mamma og familien i Lofoten! Er ikke den kjempefin?
Kan noen fortelle meg hvilke blomster dette er?
Forresten er det utrolig hyggelig å få blomster levert på døren sånn! Særlig når man ligger syk og trenger litt trøst.
I morgen skal jeg prøve meg litt på jobb. Håper jeg holder ut en vakt da! Og jeg gleder meg supermasse til å se igjen unga "mine"! Og å få skravlet litt sammen med kollegaene mine igjen!!

Ha en fortsatt flott søndag alle sammen!

3 kommentarer:

Irene sa...

God bedring til deg, håper de finner ut hva det er.

Den øverste blomsten er en orkide, og alle de små rosa i en klase er hortensia. Lekker bukett og kjempekoselig å få blomsterhilsen.

Hege sa...

Tusen takk Irene!!

HegeHB sa...

God bedring til deg Hege! Håper de finner ut hva som plager deg. Kjedelig å ikke vite:) Men så flott å få slike fine blomster på døren. Lykke til på jobb i morgen:)