Published with Blogger-droid v1.6.2
Edit: Oppskrift etter ønske fra Jennie:
7 dl vann
2 dl havrekli
2 dl kruskakli
2 dl havregryn
2 dl sammalt hvet (grov eller fin)
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
2 dl linfrø
litt salt (jeg brukte ca 1/2 ts)
Rør alt sammen. Fordel massen på 2 bakebrett. Benytt hele bakebrettet. Pass på at det blir lik tykkelse overalt.
Del opp med pizzaskjærer før det settes i ovnen. Da blir det lettere å dele dem etterpå.
Begge brettene settes i ovnen samtidig på 180 grader med varmluft i 45 minutter, så settes ovnen ned til 100 grader og de står i 30 med ovnsdøren på gløtt. Dette er for å få fuktigheten ut og knekkebrødene blir sprøe!
Lykke til med knekkebrødbakingen!
Edit: Oppskrift etter ønske fra Jennie:
7 dl vann
2 dl havrekli
2 dl kruskakli
2 dl havregryn
2 dl sammalt hvet (grov eller fin)
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
2 dl linfrø
litt salt (jeg brukte ca 1/2 ts)
Rør alt sammen. Fordel massen på 2 bakebrett. Benytt hele bakebrettet. Pass på at det blir lik tykkelse overalt.
Del opp med pizzaskjærer før det settes i ovnen. Da blir det lettere å dele dem etterpå.
Begge brettene settes i ovnen samtidig på 180 grader med varmluft i 45 minutter, så settes ovnen ned til 100 grader og de står i 30 med ovnsdøren på gløtt. Dette er for å få fuktigheten ut og knekkebrødene blir sprøe!
Lykke til med knekkebrødbakingen!
2 kommentarer:
oppskrift tack :)
haha, litt morsomt. Eg har og laga disse knekkebrøda idag- kjempegode. Neste gang skal eg huske å dele de opp før eg steiker de................
Kathrine fra Bru
Legg inn en kommentar