Sider

12. februar 2011

Petit Bijou

Bildet er lånt fra artifacts gallery 
 Odd Ivar kom hjem i dag fra en tur til Kiel med jobben sin. Og med seg hjem hadde han denne kule bilen! En Fiat 500 (?). Den er designet av en mann ved navn Guillermo Forchino. Han lager masse morsomme skulpturer. Den har masse morsomme detaljer. Som blant annet et velfyllt askebeger, gotteri på dashbordet, springfjær ut av baksetet og et detaljert motorrom! Hver figur er handlaget, håndmalt og individuelt nummerert. Den var forresten utrolig kult innpakket da. Men det glemte jeg jo å ta bilder av da! Må se om jeg ikke klarer pakke inn esken på nytt og ta bilder *hihi* Men innpakningspapiret skulle etterligne avispapir og rundt det var det en litt tykk strikk og på den hang der en tag. Ordentlig fint var det.
Men det som var best var jo å få hjem kjæresten sin dag ♥♥♥
Vi er ikke så vant til å være borte fra hverandre så veldig lenge om gangen vi! Godt å ha han hjemme igjen! Og i kveld skal vi kose oss med god mat og bare slappe av sammen!
Ha en finfin lørdagskveld alle sammen!
Og forresten, tusen takk for supre tilbakemeldinger på forige innlegg! *stor klem*

4 kommentarer:

Ellen* sa...

Heheh - likte vofsen i baksetet;o)
Det fine med å være litt fra hverandre er jo å få oppleve at man savner hverandre:o) Håper dere har ei koooselig helg!
Klem, E*

Filippa sa...

Så kul bil,den hadde mange fine detaljer. Jeg har en kollega som har en sånn i litt større utgave som hun putrer til og fra jobb med.

Anne Silje sa...

Og jeg, jeg har fått en bukett tulipaner fra jentene i dag. Buketten var så diger at den gikk i to vaser! Koselig når de man elsker har med ting hjem som man blir glad for :)
Har forresten ei som gleder seg vilt til å besøke dere i påsken :D
Klemmer til dere!

Hanne sa...

Tuddelu der nede!! Helledussan den var bra kul da!! Så kos at han tenker på deg og shopper når han er borte.. tenk om jeg hadde fått en ting hver gang min kar er borte..oi, det hadde blitt mange gaver det.. men i motsetning til din omtenksomme halvdels så skal jeg være glad om min husker bursdag og morsdag...:) fortsatt god kose helg til dere!!