Sider

6. februar 2011

Tulipz in my head

 Tulipaner blir jeg aldri lei av. Og denne fargerike buketten kom Odd Ivar hjem med i går. Spiller ingen rolle om jeg hadde satt det på handlelisten vel? Nå står de å lyser opp stuen med sine vakre farger. Man blir glad av sånt.
 Det var 20 tulipaner i buketten, så da tok jeg ut tre av dem og satte dem i denne fine retro vasen jeg har etter min farmor. Jeg syns det ble skikkelig fint. Tulipanen kledde denne vasen. Eller er det vasen som kler tulipanene?
En ting jeg sliter med når jeg skal ta bilder av spesielt tulipaner, er fargen på bladene. De ser alltid så "støvete" ut på bildene. Jeg har testet både med og uten blits, men syns ikke resultatet blir optimalt. For bladene på buketten er slettes ikke så grå som på bildet. D ehar en ren og fin grønnfarge. Selve blomsten er også mer rene i fargene enn på bildet. Mulig jeg må frem med EOS`en til dette. Ikke bare bruke kompaktkameraet. Note to self maybe...!
***
Over til noe annet.... Egentlig burde jeg ikke bry meg om det, men jeg gjør nå det da. Jeg savner kommentarer i bloggen min jeg. Uff, når høres jeg fjortis ut gitt. Men det er fakta, jeg syns det er så koselig når noen tar seg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Kanskje er det meg som er teit, men....
For om det er sånn at det ikke er lesere her lengre, så kanskje jeg bare skal droppe bloggingen helt. Vet ikke jeg. Må tenke litt på dette. Jeg tenker at når man blogger så er det jo fordi at man ønsker at noen skal lese og kanskje bli engasjert nok til å hilse på. For om man ikke ønsker det kunne man like så godt skrevet en dagbok i papirform.
Eller er fakta det at jeg bare skriver om ting som ikke interesserer noen andre? Kanskje jeg skriver for kjedelig? Men jeg tenker, dette er en hverdagsblogg. Jeg er ingen komiker. Eller det tar jeg tilbake. Jeg er faktisk ganske morsom. Bare spør unga mine i barnehagen. De ler av meg hele tiden. De påstår at jeg bare tuller bestandig. Og foran dem føler jeg meg som den mest vellykkede stand-up komiker i verden!! 
Vel, dette var bare noen tanker fra meg på en solfylt søndag. Eller kanskje er det en hel uke og vel så det med hodepine som snakker.... hvem vet!?
Men uansett:
Ha en fortsatt vidunderlig søndag hva du enn holder på med!

5 kommentarer:

Berit sa...

Heisan Hege!
Jeg må nok innrømme at jeg stadig er innom å kikker her hos deg, ja, faktisk så leser jeg også :)
Men jeg er en jævel til å snike meg ut igjen uten å legge igjen en kommentar.....

Liker det jeg leser og ser inne hos deg her jeg... og ja, du skriver morsomt!

KLEM

Irene sa...

Er innom deg flere dager i uka, men når du har hatt det travelt og ikke hatt tid til å oppdatere, så tusler jeg ut igjen... Er vel blitt så bortskjemte at vi ønsker ofte oppdateringer.

Kjøpte meg nydelige rosa tulipaner i går jeg også. Vårfarge - valget sto mellom rosa eller orange, er kanskje mest glad i den siste fargen. Men må prøve å variere litt.

Ha en fin søndag!

Anita sa...

Jeg er ofte innom her, men alt for dårlig til å legge igjen kommentar. Jeg synes du har en flott blogg - og jeg digger uglene dine!!!

Ønsker deg en flott søndag. Her snør det og jeg skal bruke dagen til å lese pedagogikk....

mammaLise sa...

Det er så lett å lese og så gå igjen uten å legge igjen et spor. Og jeg vet også hvor dårlig følelsen er av å ikke få kommentarer på innleggene man lager.

Men jeg har opplevd at hvis jeg er flink å legge kommentar hos andre får jeg av og til en tilbake. Det er jo noe hvertfall.

Ha en flott søndag :)

Anonym sa...

Sier som de andre her at jeg titter ofte innom bloggen din ,men er ikke så flink til å kommentere...

Tulipaner er nydelig -de skulle bare ha stått litt lenger (helst i knopp ;)

Synes absolutt ikke du skriver kjedelig -det er fint med "hverdagsblogger" ,føles litt mer "ekte" ut.

Ha en flott søndag du også:)

Hilde