Sider

16. mars 2011

Hespetre!!


Har ikke jeg fått lånt meg et skikkelig fint hespetre kanskje??  For en god stund siden dreiv jeg å leita på nettet etter et hespetre. Har jo kjøpt en del hesper med garn, og da er det kjekt å ha tenkte jeg. Men så sierOdd Ivar at mamma`n hans har jo et liggende! Så neste gang vi dro opp dit så spurte jeg om å låne det. Dette er en god stund siden, men på grunn av vonde armer og skuldre så har jeg ikke strikket på en stund. Før nå. Og da kom hespetreet til god bruk.
 Vi har jo tømt scrapperommet siden vi får påskegjester. Og siden jeg ikke scrapper noe særlig for tiden gjør vi det om til et midlertidig gjesterom
Anyway, da jeg hadde fått ryddet av scrappebordet fikk jeg jo plass til å hespe (?) litt. Det er det eneste bordet jeg får festet det på skønner du. Og gosj, så enkelt det var å hespe opp noen hesper med garn du!!
 Se på det a`? Er det ikke fint? Og dette MÅ være ganske gammelt, for prisen står på. Den er skrevet i bordfestet, og dette vakre hespetreet kostet hele 13,50!! Kroner altså *hehe*
Jeg håper jeg får låne det en god stund til. *Krysser fingre*

3 kommentarer:

Filippa sa...

Hespetre er kjekke greier. Det går så fort å nøste litt garn. Godt å høre at armen er på bedringens vei sånn at du kan strikke litt.

stallnilsen sa...

Kor artig at du fikk tak i et gammelt hespere, ferdig prisa og ;O)))
Fin blogg, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og.
Ha ei triveldig helg, Lisbeth ;)

Highland Monkey's sa...

That's a cool piece of equipment. Could have done with one in my knitting days instead of any passing child's hands!!