Sider

28. mars 2011

Vår Top Gear Live helg i Oslo!!

 Som nevnt en gang eller to tidligere, så vant jo jeg en konkuranse inne på Canal Digital. Og premien var to VIP-billetter til Top Gear Live i Oslo. I tillegg til dette var også et rom på Clarion Royal Christiania inkludert! Vi dro til Oslo i 12-tida på fredag for å sjekke inn på hotell. VI forventet et vanlig 2-mannsrom. Men det vi fikk var en liten suite av et slag. Svært rom med to sittegrupper, te-kjøkken og bad med dobbel vask, dusj og badekar!
Billettene til showet fikk vi utlevert da vi sjekket inn. SÅ da vi hadde kommet i orden på rommet, dvs rotet litt *hehe*, så fikk jeg for meg at jeg skulle sjekke rader og sitteplasser og sånt. Stusset litt da jeg såg det sto Gala Night på billetten. Og at prisen pr billett var på 2500 kroner. Så jeg tok en kjapp telefon til vår kontakt hos Canal Digital. Og dette viste hun ikke noe om, men hun skulle ta kontakt med BBC og sjekke. Men hun kunne si at OM det var Gala, så var det ikke type gala-kjole, men litt mer sånn vanlig pent tøy. Altså IKKE olabukser. Hadde vi med oss annet enn olabukser? Nei....
Så vi kasta oss rundt og dro på shopping. Jeg hadde bare behov for en penbukse, da jeg hadde med en nydelig tunika og en bolero. Men Odd Ivar handlet nytt fra topp til tå!
Da vi kom tilbake til hotellet igjen ringte Eva fra Canal Digital. Joda, dette stemte. Vi skulle på Gala på Grand Hotell etter showet vi! Vi ville bli fraktet i busser fra Spektrum og til Grand. Jippi!! Vi ble kjempeglade og tenkte at dette var dritkult!! Vi rusla bort til Spektrum sånn rett før 19.00. Dørene ble åpnet en time før showet, hvor vi kom inn og fikk en drink om man ønsket. Så kunne man handle litt fra Top Gear shoppen. Så fant vi plassene våre. Trodde vi. Det viste seg at vi hadde satt oss i felt 108 istedenfor 107! Men vi oppdaget det før noen kom å påpekte at vi hadde tatt plassene dems. Phu! Og når vi fant plassene våre, så fant vi også damen fra Canal Digital! Kosleig å hilse på henne også. Og ved siden av oss satt det masse folk fra BBC og to andre vinnere. De var fra Bergen og meget entusiastiske!
Så, om du har giddet å lese helt hit så kan du jo ta en titt på en del biler vi fikk "hilse" på under showet og under paddock-turen etter showet!

 Her er et par bilder tatt med mobilen under showet. Dette er en bil-lek kalt Carmageddon. Det gikk basicly ut på at 3 ulike biler skulle "skyte" på The Stig i en 4. bil. Ganske kul kjøring, masse lys og seffern vant The Stig!! Og i den runde sirkelen bak i bildet tok like godt The Stig en Loop da han hadde vunnet!
 Og i dette hjulet på kanskje 5 m i diameter kjørte 4 motorsykler samtidig! Rundt og rundt, over hverandre og overalt i grunnen!
 Enda et bilde fra Carmageddon. Kul posisjon på traktoren sant?
 Så var det de KULE bilene. Denne lekre saken er vistnok en Mercedes SLS (?) Og den ønsker jeg meg til jul! Får den helt sikker. Er temmelig sikker på det ja....
 Love it!!
 Dette er vi ganske sikre på at er en Ford GT. Jeg kan godt få denne om Mercedesen er utsolgt altså....
 Men dette er den ultimate drømmebilen da. En Lamborghini Murcièlago. *sikle* *dobbeltsikle* *tørke seg rundt munnen* Bare synd jeg ikke fikk tatt bilde av rumpa på denne saken gitt....
 Så er det en liten japaner som er dekorert med Mangabilder. Ikke så godt å se her kanskje, men jeg lover, den var TØFF! Og rosa! Og det satt en meget lettkledd dame i den!
 Denne søte nesen tilhører en sjarmerende Porsche. Vakker sant? Ser ut som den smiler jo!!
 Så var det disse knallkule 3-hjulingene de spilte bilfotball med! Norge mot England. For Norge kjørte Richard Hammond. Og for england kjørte James May. Hvem som vant sa du?? Norge seffern!!
 Dett er ingen bil, men oss to på Grand Hotell. Forventingsfulle til hva vi skal oppleve nå. Da vi kom inn stod det en del småbord plassert rundt om. Vi huket tak i et og hang der. Mingling er ikke vår sterke side. Men hanging around er vi supergode på! Mens vi hang der ble vi hele tiden servert små delikatesser i form av fingermat... Eller hvordan man sier det. Det var masse små smakfulle godbiter hvertfall. Men røkelaks, reker, kamskjell, deilig mørt kjøtt på små spyd og noen nydelige fiskepinneboller!!! Vi fikk også utdelt drikkebonger, så dette kostet oss ingenting! Jeg blir så dårlig innimellom av alkohol så jeg gikk for brus da!
Etter å ha stått å spist småmat og snakket litt, introduserte DJ`en at nå var det tid for A & Q. Jeg trodde nå det het Q & A men..... altså spørsmål og svar på norsk.
 Så inn kom Jeremy Clarkson i egne høy person. Han ble forøvrig også på en måte introdusert av hun Camilla fra Zebra Grand Prix på TV2 zebra. Det var en god del folk som hadde spørsmål til han. Men de som "kjenner" Mr. Clarkson vet at han er kjapp i replikken og gankse frekk i grunnen. På en morsom måte da. Så han hadde et svar på alt. Til og med til de spørsmål som bare den som stilte dem forstod noe av. Det var dette med alkohol innabords og litt dårlig engelsk uttale da... Men alt i alt var dette kjempemorsomt! For alle sammen tror jeg. Håper jeg.
Jeg var ganske heldig og stod bare et par meter fra scenen og hadde kjempebra utsikt. Hadde ingen høye karer rett foran meg til en forandring. Eller det stod en ung gutt som var litt høy foran meg, men han skjønte nok at han sperret for meg, så han stilte seg litt til siden. Det var gromgutten sin det! 
Denne Galaen på Grand varte egentlig til klokken 02.00, men klokken 24 var vi ganske fornøyde. Og Jeremy hadde gått hjem. Så da fant vi ut at vi skulle rusle tilbake til hotellet. Det var i grunnen en ganske kald fornøyelse. Men litt godt også.
Vi er kjempefornøyde med hele helgen vi. Og vi avsluttet like så godt med å se på temmelig mange episoder Top Gear på søndag. Eller, det var vel egentlig mest meg som såg de kanskje? Odd Ivar fant ut at det var bedre å sykle litt han...!
Og vi er enige i at hvis de kommer tilbake Oslo, ja så skal vi se på dem da også. Men da vil jeg gjerne ha med meg mine to brødre, Geir og Bengt. Dette ville vært midt i blinken for de begge to! Kanskje fruene deres også? Ikke vet jeg.

2 kommentarer:

Anne Silje sa...

Det fins neppe større Top Gear- fan i Nord- Norge enn meg... så JA, det vil ihvertfall den ene frua være med på :DDD

Hanne Jacobs sa...

Så digg! Top Gear kommer i år også, men til Fornebu. Jeg og kjæresten skal sitte klare om to dager når billettsalget starte for å kjøpe! Heregud jeg gleder meg så sinnsykt masse! Kjempe fin blogg foresten :)