Sider

25. mars 2011

Yabbadabba doooooo!

 Så har dagen vi har ventet på en stund kommet. Med sol fra blå himmel til og med. Vi føler oss begge litt som denne seigmannen tror jeg. Hoppende glade og fulle av forventninger til hva vi skal oppleve. Men så melder jo spørsmålet seg: tenk om noen spør meg hvilken bil som er min favoritt??? Ikke det at jeg tror jeg får snakket med gutta, men.....
Skal jeg da si at min ønskebil er en Mini Cooper Countryman? De dissa jo Mini Cooper skikkelig for en tid siden. Men man kan jo ikke disse Countryman vel???? Se på den da!!
 Eller skal jeg "juge" å si at favorittbilen min er en Bugati Veyron??  De har jo absolutt noe for seg den og. Men seriøst.... Jeg kjører i dag en grønn WV Golf fra 2002. Så det sier seg vel selv da tenker jeg.
Men uansett, vi gleder oss! Planene for formiddagen ble litt amputerte da min kjære måtte på jobb litt. Så jeg driver å pakker. Og det der med pakking er aldri lett syns jeg. Det er ikke lett å pakke for en hel ferie, men det er jammen meg ikke helt lett og pakke bare for en natt heller. Men jeg får vel bare slenge litt undertøy, litt toalettsaker og litt småting i en koffert, og tenke at mangler jeg noe så skal jeg jo tross alt overnatte i selveste hovedstaden jo! Må jo finne noe der vel? 
Men pakke sier du? Bor ikke disse folkene bare 20 minutter unna Oslo Spektrum? Joda, men vi vant jo tross alt en natt på hotell også. Og jeg for min del sier ikke nei til en natt på hotell med påfølgende hotellfrokost! Det er det diggeste jeg vet. Å bare kunne gå til dekket bord og velge og vrake i godsaker til frokost. Og det er ikke ofte man får bo på hotell så nærme hjemmet. 
Det har jeg bare gjort en gang før. Men det var med jobben og vi var på planleggingsdager og bodde på Holmenkollen Park Hotel. Jeg fikk altids en suite helt for meg selv, men nå skal jo Odd Ivar være med og det er jo tusen ganger bedre ♥♥♥
Uff, nå bare babler jeg ivei her. Er full av gledesnerver her jeg sitter. 
Solen skinner. Jeg burde gått en tur. Det er støv i krokene. Jeg burde vasket litt. Jeg skal sove borte. Jeg burde pakke litt. Jeg er kaffetørst. Jeg burde lage kaffe.

Ok, da "signer" jeg off her altså.... en utfyllende rapport finner sted en eller annen gang i løpet av helgen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

God fornøyelse! Dere kommer garantert til å få en superduper helg:) Utrolig kult show sikkert, og i tillegg en natt på hotell, det må jo bare bli bra. Kos dere:)

Anonym sa...

Nå har dere nok dratt avgårde på en kjempekoselig opplevelse:)
Klart en ikke sier nei-takk til hotelltur selv om det er 20 min hjemmefra!
Skal bli gøy og lese "rapporten"om dagen deres:)

Hilde

Anonym sa...

It's actually a nice and helpful piece of info. I'm satisfied that you shared this useful information with us.

Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.


Feel free to visit my website; シチズン 时针