Sider

14. april 2011

Roser er røde, gule og rosa!

 
Da er det en uke siden jeg ble innlagt på Bærum Sykehus. Jeg er utrolig glad for å være hjemme, selv om det er utrolig kjedelig å være stuck inne når det er så fint vær ute. Solen skinner fra blå himmel, og temperaturen kryper mot varmere dager. Men selv om jeg må sitte inne, så har jeg den siste uken fått mange fine roser å se og snuse på.
De øverste her er fra svigermor som stakk innom en tur i formiddag på vei hjem fra butikken. Veldig koselig med besøk, og utrolig nydelige lanstilkede roser. De har noen fantastisk store torner også, så det var litt av en jobb å fjerne disse altså! Med livet som innsats ;-)
 
Denne gule potterosen fikk jeg av mine to nærmeste kollegaer. De ringte meg på tirsdag morgen og lurte på om jeg kunne ta imot dem til et lite avdelingsmøte! Ja selvfølgelig svarte jeg. Så etter noen timer kom de innom for å ha et lite avdelingsmøte, og da hadde de meg seg denne skjønne potterosen med nydelige gule roser på. Den er full av knopper, så den kommer nok til å bli veldig fyldig om noen dager. Så da er påskeblomsten på plass her i huset! Tenker å plante denne ut etter hvert.
 
Så er det disse rosene da. De største rosene jeg har sett. HVer rose har en omkrets på 10 cm. Jeg er imponert. Denne skjønne buketten fikk jeg av et vennepar av oss. Henrik og Nilske. Jeg fikk dem da jeg dro hjem fra sykehuset på lørdagen. Odd Ivar hadde vært hjemme hos dem å hjulpet til med noe. Og med seg hjem fikk han denne digre buketten til meg. Det er 25 roser som bare dufter helt nydelig! Jeg er stadig borte og stikker nesa nedi en av de store rosene.
 
Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ta meg en liten tur ut i dag. Men formen er litt sånn varierende fra dag til dag. I går hadde jeg sykt vondt i magen. Antibiotika tar på gitt. I dag er magen litt bedre, men jeg hoster så veldig. Og tanken på å klatre alle disse trappene opp til 4. etasje etter å ha gått tur frister ikke så veldig akkurat nå. Men jeg skal se om jeg ikke kan få med meg Odd Ivar ut en tur i ettermiddag. For jeg mener, det må jo være bra med frisk luft selv om en har lungebetennelse? Om en bare kler seg godt og har på et godt og varmt skjerf i halsen for eksempel.
Ja sånn går nå dagene her da. Ikke så veldig spennende, men på bedringens vei.
Ja og så gleder jeg meg veldig til tirsdagen for da kommer Elise og mamma`n min. Snakket med Elise i går, og hun gleda seg veldig til å besøke sine tanter og onkler her nede. Hun hadde til og med skrevet liste over hva hun skulle ha med seg! Det er tante si jente det!!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

Anne Silje sa...

Og den lista har Loke spist... ikke greit :)