Sider

13. juni 2011

En deilig pinsehelg!

Det har vært en deilig pinsehelg i grunnen. Man kan jo fort bli vant til sånne langhelger jo! Har desverre ikke tatt så mange bilder da, men har noen tatt med mobilen da. De ligger forresten i gal rekkefølge, men hvem bryr seg om det??!? 
I går var en sånn perfekt avslapningsdag. Etter frokost dro vi inn til Oslo og rusla på Aker Brygge, Tjuvholmen og Karl Johan. Var innom Wayne`s Coffe på Tjuvholmen og tok oss en Frappe og en havrekjeks som vi inntok på kaikanten. Deilig! Det er forresten bildene under her....!
Vi møtte mye folk. Veldig mye folk til pinsen å være. Lurer på om det er en del som har avlyst diverse hytteturer pga flommen? Vel, gøy med folk da... De vi la mest merke til var dem som gikk rundt med plakater der det stod: FREE HUGS!!! Mange gikk med slike plakater. Jeg stod over, da jeg får veldig mange gratis klemmer fra min kjære, trenger ikke klemme fremmede, som kanskje var veldig svette pga solen i tillegg... Noen som vet noe om disse gratis klemmene??
Vel, vi avslutta Oslo-runden med sen, men deilig lunsj på Hard Rock Cafe. Mmmmmm
Så på kvelden dro vi på kino i Sandvika. Vi så Hangover Part II. Den var morsom. Ikke så morsom som den første, men morsom nok! Og noen var kjekkere enn andre...... tssssss
På bildet over ser dere Odd Ivar, helt alene i den store salen på kinoen. Morsomt i grunnen, vi var de første som bestillte billetter til forestillingen i går, og vi var de første som kom dit! hihi - vi er litt rare ja...

Aker Brygge badet seg i solen i går. Det gjør den forresten i dag også. Og jeg har luket bedet i solsteiken!

 Odd Ivar sitter på kaikanten og nyter en deilig Mokka Frappe fra Waynes Coffe! Mmmmm - deilig. Ja kaffen også 
Nå er det søndag, eller nei vent litt, det er mandag jo. Men en sånn type søndag/mandag. Sånn reklamefri dag kanskje? Uansett, så er det hvertfall fri fra jobb. Joda, jeg vet at en del jobber i dag. Men kanskje de har fri en annen dag hvor vi som har fri jobber!? Håper det! Alle fortjener litt fri innimellom altså. Dette blir forresten nok en kort arbeidsuke på meg. Nå har vi jo som nevnt fri i dag. Så skal jeg jobbe tirsdag, onsdag og torsdag. Og så har jeg fri på fredag. Nok en langhelg. Deilig. I hele morgen skal jeg på tur med noen skjønne barn. Drar halv ni og skal ikke tilbake til barnehagen før klokken 3 igjen!
Så nærmer det seg jo sommerferien da. Med stormskritt sier noen. Men hva betyr det? At det går fort? Eller at det blir bråkete? Eller????!??? Rart uttrykk!
Uansett, jeg har 12 arbeidsdager igjen før det er ferie i hele 5 uker! 
Jeg gleder meg!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

Silje Marie sa...

Hørtes ut som en fin dag! :-)
Æ vurder åsså å se den filmen, har hørt den ska vær artig :)