Sider

13. august 2011

Dille 2


Da har jeg kommet til del 2 i serien; Mine diller! Dagens dille er kanskje ingen overraskelse for de av dere som kjenner meg, nemlig mine kjære UGLER ♥
 Dette bildet med en brodert ugle på er fra House Doctor. Fått av mamma og Elise ♥ Mener det var sist sommer da vi var i Lofoten på ferie. Denne henger over senga vår. Syns den er så søt ♥
 En liten samling med diverse glassugler. Nr. 2 fra venstre har jeg to av og har fått av mamma. Bortsett fra den hvite ugle-lysestaken har jeg fått alle disse fra mamma. Nr. 2 tror jeg mamma fikk til meg fra ei dame i en butikk i Svolvær for en tid siden... tror jeg...  Den i glass skal det være batterier i og da skal den lyse, men jeg har jo helt glemt å kjøpe batterier, så de har jeg ikke fått testet! One day....
På scrapperommet/gjesterommet har jeg en hylle hvor det står diverse ting utstillt. Blant annet denne rosa plastuglen med trommer. Man klemmer på den gile bunnen den står på og uglen klapper med trommene! Denne har jeg fått av Elise. Den stod vist på toppen av et rør med gotteri! Ved siden av står et kort jeg har fått av Marie (Banglamarie), og i bakgrunnen står boken Operasjon Ugle som jeg har fått av Maren.
 To glassugler til. Den bittelille orange har jeg faktisk kjøpt selv!!! I en liten butikk på Bærums Verk. Glassuglen ved siden har jeg fått av tante Svanhild. Søte begge to. De står vanligvis på på et brett fulle av stearinlys.
 Dette er den siste annkomne uglen i familien. Den fikk jeg av mamma da hun og pappa var her nede i sommer. Jeg tror den er fra Black Design. Denførste hvite uglen, og den passer perfekt i den hvite hylla vår!
 Denne henger ved siden av verandadøren. Den er kjøpt på salg etter jul en gang, så det er mulig dette er en julepynt faktisk! Men hvem bryr seg? Ikke jeg... den er så fin der den henger på kvisten sin ved døren!
 Disse to har jeg fått av Monica da hun kom fra ferie et år. Den som ligger å leser, leser faktisk horoskopet for fiskene og det er mitt stjernetegn!!
 På kjøleskapet henger blant annet disse to magnetene. Den brune er fra Tante Svanhild og den blå fra Marie!
 To lyslykter. Den store er fra Bolina, og den lille fra mamma. Disse lyser så fint på mørke kvelder. Og bak kan du se en vase fra House Doctor. Kjøpt spesiellt med tanke på dillen til Odd Ivar; Sykler!!!!
 Denne er i tre. Og inne i magen på denne er det en bitteliten ugle faktisk! Nydelig treskjæring. Denne er bare en 5 cm høy. Har fått denne også fra Monica.
 Denne står på toppen av bokhylla og våker over hele stua. Den tror jeg at jeg har kjøpt på Åhlens... eller??
Så uroen jeg fikk i sommer av mamma. Hun har fått den av ei annen dame på Laupstad for å gi til meg. Den er skikkelig retro og egentlig utrolig søt ♥ Under henger det 4 små ugler. Søte!

Vel, dette var de fleste uglene mine. Har jo selvfølgelig en del smykker, armbånd, øredobber og sånne ting med ugler på, men de får komme en annen gang tenker jeg. 
Har fått et ønske fra Anne Silje om et veskedille-innlegg... jeg har jo et par vesker.... *kremt*
Det kommer, det kommer!!
Men nå en utfordring: Blogg dine diller da vel!!!

1 kommentar:

Anne Silje sa...

Jeg skal jommen blogge mine diller! Har bare to, så vidt jeg vet...eller tre? Også gleder jeg meg max til veskedilleinnlegget <3
Stooor klem :)