Sider

8. august 2011

Dilleri dillera!


De som kjenner meg vet at jeg har noen diller. Bare noen.... ehe - kremt! 
Jeg kan jo nevne et par; Ugler, retroting, sko, vesker, smykker, armbånd, øredobber, ringer, ja det var noen.. Og nå tenkte jeg at jeg skulle dele noen av disse med dere jeg. Nå ble dere glade hva? Hihi - tenkte meg det! Det var akkurat det du trengte i dag, et innblikk i Heges diller! Men ta det med ro, jeg tar ikke alle dillene på en gang altså! Da ville dette innlegget blitt hur lang som helst!
Dagens dille er: 
RINGER!
 
Fra venstre:
Sølvring fra Effa Attling. Inskripsjonene sier; From here to eternity ♥
Denne fikk jeg i julegave fra min kjære for en del år siden. Den ble fort en favoritt, men nå har den desverre blitt alt for STOR! Så jeg må nok vurdere å få tatt den inn litt ja. Iflg min kjære har jeg vist veldig tynne fingre. Ikke helt i stil med resten av meg kanskje men likavell...  

Den neste er en ring lagd av gammelt porselensservice. Skulle likt å vist hva dette serviset heter jeg... Denne kjøpte jeg gjennom Eplabutikken På Nytt! Denne tør jeg ikke bruke på jobb, men sånn ellers digger jeg å bruke denne!

Så den neste er min nyeste anskaffelse, fra nettbutikken Baronyka . Denne ringen har matchende øredobber! Me like! Og jeg elsker det retro preget i mønstret! Men denne tørr jeg hvertfall ikke bruke på jobb, den tåler ikke særlig vann. Og jeg vasker sikkert henda 1000 ganger i løpet av dagen!

Neste kjøpte jeg i Kristiansand nå i sommer. Den er fra Danske Dyrberg og Kern. Jeg simpelthen elsker den grønne store stenenen i denne. Litt sånn retro den også syns jeg. Og en bra ting til med denne var at den var nedsatt 70 %. Og det er alltid greit når det kommer til Dyrberg og Kern...!

Så kommer H-ringen. Aner virkelig ikke hvor den er kjøpt eller når. Men liker den godt. Litt lenge siden jeg brukte den sist kanskje, men skal ikke se bort fra at om jeg bare klarer klemme den litt mer sammen så den passer, så bruker jeg den snart igjen!

Guri Malla-ringen kjøpte jeg i helgen som var. Den er fra Snella og Petronella. Liker veldig godt! Og da jeg kom hjem med denne kom jeg til å tenke på noen knapper jeg vant i en Gi-bort fra Ellen. Fikk b.la ordene Frk Fryd. Og nå har jeg lagd øredobber av dem!!

Ved siden av den ligger en bitteliten gullring med mørkerød stein. Den har jeg fått etter min farmor ♥ 
Mamma fant den da de ryddet i huset etter farmor og farfar hadde gått bort. Den lå gjemt inni noen klær. Farmor var nemlig litt surrete på slutten, og gjemte ting her og der. Mamma trodde først det var en tannlegering, men nærmere ettersyn så hun at den var i gull. Denne har farmor fått av farfar en gang for mange, mange år siden.

Til slutt er det barnehageungenes favoritt! Kirsebær-ringen!! Denne kjøpte jeg i Drøbak i påsken. Jeg syns den er supersøt! Ungene bruker å late-spise den. Og er de riktig heldige kan de late-spise en muffin fra armbåndet og jordbær fra øret!! heheh.... Jeg er et vandrende fruktfat... eller usch - det hørtes ut som at ejg syns jeg er helt fantastisk... hihi!! Ja ja...
Vel, dette var dagens dille fra meg! Hvem vet hva som kommer neste gang??

6 kommentarer:

Hanne sa...

for ei flott samling av ringer du har! :) Litt av alt! Likte spesielt den ringen som var fra et servise og den som det stod guri malla på! selv går det i blanke kjedelige eller knappe ringer jeg lager på jobb:)

Heihei! sa...

Hehe - måtte le litt av den siste kommentaren *vandrende fruktfat*;o) Så koselig å se ringene dine! En sånn porselensring kommer jeg til å kjøpe når jeg finne den perfekte biten. Og så har jeg også en Snella-ring. Men den står det 'Har kul kar' på, så den kan jeg ikke bruke for øyeblikket...;o) Og så utrolig kult at du har laga øredobber av knappene - må få se!:o)

Eli sa...

Ringer kan man aldri få nok av og etsy og epla er kjekke steder å shoppe. Finner alltid noe kjekt der :) Takk for titten på dine fine ringer - og ha en finfin dag Hege :) Klem, E

Mokkan sa...

Hei
Kjempefin blogg du har.
Kom gjerne å besøk til våre nye sider for bloggere:
http://www.bloggtoppen.no/
Her kan du se å bli sett i bloggverden:)
Mvh.Mokkan

banglamarie sa...

weeeee så gøye ringer.
Kan aldri få for mange!!
-jeg har lurt litt på det av og til, men nei... plutselig dukker det opp en ny "må ha"-ring.

Anne Silje sa...

Oioi, så fiiine! Ønsker meg et veskedilleinnlegg jeg... :)
Klem, Anne Silje