Sider

2. januar 2012

Juhuu!

Jeg er så GLAD!!! Jeg føler meg som en unge som har fått det h*n mest av alt i hele verden ønsket seg til jul!! Og det kand ere kanskje se av bildene også??? Jeg har jo siket på denne jakke en GOD stund nå. Og 3. juledag så jeg at den var nedsatt 30%. Men enda syns jeg den ble litt dyr. Så jeg tenkte at jeg skulle hvertfall vente til januar-lønninga kom. 
Så i dag, da frøys jeg fært. Altså, saken er at jeg faktisk ikke har vinterjakke, så jeg har gått i en ufora vårkåpe til nå. Jeg tok en avgjørelse, jeg sjekket når studielånet skulle betales, for jeg kan jo låne litt av den kontoen.... Og det har ikke frist før i februar! Om 2 lønninger jo!!!
Så jeg tenkte at jeg bare skulle innom å prøve den en gang til. Så stod det jammen meg 50% på skiltet!!!!! Mens jeg prøvde den kom Odd Ivar. Han er så god, så han foreslo å betale halvparten! Jeg var enda ikke sikker på om det var jakka som var på 50% eller om det bare gjalt de tøflene som lå på toppen av stativet! Men jeg tok den med til kassen, og jammen trakk hun av 50%!!!!

Om som dere ser er jeg superhappy altså! Og jakka har en skikkelig god og høy hals med deilig hette med perlskant. Bildene er tatt på badet, da det var det eneste stedet som fikk fargen sånn noenlunde lik. Den er egentlig enda klarer i fargen da. Deilig grønn
Om for den som lurer er det en dunkåpe fra Sand, Pink Label.
♥ ♥ ♥ ♥

Published with Blogger-droid v2.0.2

3 kommentarer:

stallnilsen sa...

Gratulere så masse, det e godt og ha et varmt vintertøy på kalde dager.

Hilsen Lisbeth :)

Anita sa...

Så fin du er i den flotte jakka!!!

Ellen* sa...

Hehe - ja du ser skikkelig skikkelig glad ut!:o) Og jeg er glad på dine vegne! Så superheldig å få den til halv pris da! Ei skikkelig luksusjakke! Ser kjempedeilig ut:o)