Sider

27. januar 2012

Old stuff... <3


Vi rydda i boden her forige helg. Og da dukket det opp en del gamle saker og ting. På bildet over her er det et sett med 6 vannglass (?) i orginalt stativ fra 50-60-tallet. Disse har jeg fått av svigermor. De er supertynne, og perfekte! Vi har faktisk brukt disse glassene OG vasket dem i oppvaskmaskinen!! Ved et uhell første gangen.... Men det gikk faktisk bra. Fargene sitter veldig godt. Men nå fikk jeg lyst til å ha disse stående fremme, de er jo så kule!

Så er det Mokkakoppene fra Figjo Flint. De tror jeg, om jeg ikke husker feil, at min morfar i sin tid kjøpte. Det er et sett på 6 kopper i ulike farger. Inni er de gullfargede. Sikkert derfor jeg likte de så godt da jeg var lita *hehe* Nå står de pent i en hylle på kjøkkenet. Jeg syns de er så vakre ♥

Så er det krakken min da ♥ Den husker jeg kjempegodt fra da jeg var lita. Den er 14 cm høy, og 29 cm bred. Tegningene på toppen er noe slitte, men det er en en slags gubbe med lue. På bildet oppe til høyre ser det ut som han mater en bitteliten bjørnunge. Og det nede til venstre ligger han under en stor fluesopp som det sitter en fugl på.

Man kan slå bena sammen på denne ved å fjerne pinnen under. Og det har jeg nok gjort mye, for den er litt slarkete *fnis* Husker ikke hvor gammel jeg var da jeg fikk den, eller hvem jeg har fått den fra. Må nok ringe mamma og høre ja!

Vel, dette var en del old stuff fra meg. Kan vel kalles retro dette vel?
***
Sånn ellers går dagene fort her. Ukene flyr avsted. Men de gjør vel det når man har det gøy sant? Jeg storkoser meg på jobb om dagen.
Liker egentlig ikke vinteren, men den blir ikke borte selv om jeg ikke liker den. Og går man rundt og irriterer seg over den så blir man jo bare sur. Og er det en ting jeg ikke er så er det SUR :-)
Så min strategi er å bare boltre meg i snøen. Ake masse med ungene og bare ha det gøy. Så jeg finner alltid frem akebrettet når jeg er ute i barnehagen. Så akes det i hele utetiden! Når vi ikke aker, ja så ruller vi ned bakker, fanger snøfnugg med tunga, ligger å ser på snøfnuggene som kommer dalende eller rett og slett bare sitter i snøen og prater sammen! Med andre ord, vi koser oss sammen!!
Og hold dere fast! Jeg har gått på 3 skiturer!! *sjokk* Fant ut at det var noe jeg hadde skikkelig lyst til å gjøre! Har jo masse energi for tiden jo!! Så jeg og Odd Ivar har vært på 3 skiturer vi ♥ Kjempegøy. Og vi trenger ikke snakke om den sørn`s astmaen som ødelegger for meg *ser stygt på*
Og i tillegg til dette, har jeg fa... meg begynt på YOGA!! Sammen med 4 kollegaer går jeg på Yoga hver torsdag. Det er kjempedeilig! Så som dere skjønner så koser jeg meg skikkelig om dagen!
Og om ikke dette er nok: I mars drar jeg og Odd Ivar opp til Lofoten på vinterferie! Vi gleder oss stort!
Elise og Martine ♥

***
Okidoki, da får dere har det supert til neste gang, og husk; Jeg blir kjempeglad for en kommentar eller to!
Klem ♥ ♥
Published with Blogger-droid v2.0.2

2 kommentarer:

Ellen* sa...

For et skikkelig gla'innlegg!! Sitter her og smiler:o)
Skikkelig fine, retrotingene dine. Og enda finere når de har en historie.
Ha ei deilig helg, da! (selv om du koser deg på jobb er det vel helt o med helg óg, eller..?)

SiriM sa...

Så utrolig kule retroting. De glassene var jo bare rå!

Yoga, ja. Vi kan jo diskutere om det er deilig. Håper at den følelsene kommer her etterhvert også :)