Sider

21. juni 2007

Flytter i morgen vi!!!

Jepp, for det gjør vi nemlig! Har nå pakket 46 esker og 12 plastsekker. Og sekkene inneholder klær!!! I tillegg har vi ganske mange mindre esker, og en del sekker, oen kofferter, ja og for ikke å glemme møblene da!
Jeg vet ikke hvor mange ganger i løpet av denne uken jeg har omtrent mistet pusten bare ved tanken over at vi faktisk skal pakke rubbel og bit i hele leiligheten vår!!
Vi skal ALDRI bo her mer.... det er både vemodig og ganske spennende!!
I morgen på denne tiden kan jeg sitte på verandaen vår, den ene eller den andre, å skrive et innlegg her *lol* For vi skal få veranda!!! Og til den trenger vi jo stoler og bord. Og en snasen liten gassgrill!
Men nå er et sånn at vi kan jo ikke shoppe inn noe før etter at vi får oppgjøret fra salget av vår leilighet da *dåner* Eller er Mastercard lurt å ta frem nå..?
Nei, tilbake til pakkingen..... dette er hva som er igjen:
* Stasjonær PC
* skriver
* scanner
* resten av glassene (4 stk ca)
* bestikket
* sengetøyet

Tror det var det jeg!

3 kommentarer:

Ellen sa...

Oioi - spennende!:o) Deilig å være nesten ferdig da! Skal ogå flytte før høsten setter inn, og gruer meg en smule til pakking og vasking må jeg innrømme...

Anne sa...

Lykke til med flyttingen imorgen. Ja det må jo være litt vemodig og ike bo mer der dere bor nå også.Men det kommer nok til og bli supert på en ny plass også og lage ditt eget lille rede igjen.

Anita Hagen sa...

Masse masse lykke til med flyttingen. Så spennende med ny bolig. Ikke slit deg helt ut nå da ;-)

Klem Anita