Sider

24. juni 2007

På plass!!

Vi er på plass i vår nye leilighet!!

* På fedagen flyttet Odd Ivar det meste av esker og sekker med klær. Med god hjelp fra Geir. Og mens de gjorde det. tømte jeg esker og sekker underveis. Så alt av glass og slikt var på plass på fredags kvelden!!

* På lørdag kom foreldrene og søsteren til Odd Ivar, Geir & Runa, Trygve og Andreas for å hjelpe til med flytting av store ting som møbler og hvitevarer! Kristin og lille Kasper var innom å tittet!
Så klokken 14.oo i går lørdag, var alt i hus!! Flinke guttet og jenter! Da hadde jeg bestillt pizza til flinke sjauere. Og dt smakte godt!

* Alt er på plassene sine nå. Alle klær er lagt på plass, møbler står der dem skal. Esker er tømt og brettet flate. Soverommet er 95% i orden. Mangler bare å få satt en kommode på den perfekte plassen. Dette rommet skal pusses opp med tid og stund, men ikke førsteprioritet.

** Kjøkkenet er ok. Men skal og pusses opp. Forhåpentligvis kan vi bestille nytt neste uke en gang. Badet er grusomt. men skal pusses opp etter ferien.

**Stuen er nærmest perfekt. men her skal vi bytte ut linoleum med parkett, og veggene skal få et strøk maling. Neste uke tror vi. Og så skal vi kjøre en minimalstisk stil her nå. Så derfor er omtrent alt av pynt satt i esker og lagt i boden. Og ja, gardiner mangler enda.

** Scrapperommet er et eneste rot. Alt er i esker. Men det skal fikses i løpet av de neste 2 ukene!

** Balkongen på stuesiden: her har jeg i dag luket i blomstertrauet, så nå er det klart for nye blomster. Måtte ofre jordbærplantene, fordi det står en liten busk der som vi vil ha bort, men den har tydeligvis røtter som har spredt seg i store deler av trauet, så den får stå der, vi bare klipper den ned.

** Veranda på kjøkkenside: skal ikke gjøres noe med. Har hengt opp klær til tørk der i dag. og så er det meningen av Fivel skal bli utekanin, så vi skal kjøpe utebur til han før han flytter ut dit. Foreløpig er han hos svigers da.

** Ellers så er det vel bare småting som mangler. Vi har noe i en container, men et er ikke ting som haster, det er liksom bod-ting da...

Ja og så er det nedvasking av den gamle leiligheten da... Ugh...

Og ja, bilder kommer, om jegbare finner kabelen til kamera ;-)

2 kommentarer:

Carrin sa...

Så godt å endelig være på plass hæ? Vi er igang med vårt siste bud nå og håper virkelig på et ja denne gang...Har så enormt lyst på hus!! Gleder meg til du får lagt ut bildene!!

Malin a.k.a. Boop sa...

Grattis med ny bolig! Bra at dere er sånn noenlunde helt på plass, selv om nedvasking av gamle leiligheter er gørrkjedelig, og alltid gjenstår til slutt i flytteprosessen. Håper dere kose dere masse i ny leilighet!