Sider

2. januar 2008

2. dag inn i det nye året..

og jeg er syk *dåner*.

Natt til 1. nyttårsdag ropte jeg på elgen i den hvite porselenstelefonen. Så hele gårsdagen ble tilbragt på sofaen. Og jeg tenkte, ja ja men en omgangssyke går jo over etter et døgn, så jeg kommer meg hvertfall på jobb.

Men den gang ei.... :-/

Så jeg har tilbragt dagen i på sofaen også. Og enda blir jeg helt utrolig valm av å spise. Men i dag har jeg klart å få i meg litt banan og noen salte kjeks. Og masse drikke da.


Ellers så kjenner jeg at de klør i scrappefingrene. Så jeg håper at jeg kalrer få til scrapping i tillegg til jobbingen fremover. Fra august til jul var det heller dårlig med scrapping. Lagde kort da, men....

Men jeg har vært helt utkjørt med den nye jobben og alle utfordringene som den har gitt meg. Mye mer enn jeg kunne tenke meg på forhånd. Utfordinger jeg ikke unne forutse egentlig.

Men som de vise sier: Det som ikke tar livet av deg, gjør deg sterkere!

Jeg er en sterk person!! :-/

5 kommentarer:

Sonja sa...

Godt nytt år! Håper du kommer deg på beina fort igjen (",)

Sylvi sa...

Ønsker deg det beste for det nye året! *klem*

Huff, kjip start på året med omgangsyke!! :-/ God bedring!

Man vokser på utfordringer ;-)

Klem

Monica sa...

Huff - du er jo alltid uheldig og blir syk på feil tidspunkt da :(

Krysser fingrene for at 2008 blir et superpositivt år med god helse for deg.

Godt nyttår! *klem*

Ellen sa...

Huffda Hege!! God bedring til deg! Kvalme er så pyton!!:o( Ønsker deg et knakende godt nytt år, og håper du får mer overskudd til å scrappe!:o)
Klem, E*

Marte sa...

Hei Hege! :)

Som ivrig titter av din blogg, må jeg jo ønske deg god bedring!

Jeg bor selv i Bærum (Rykkinn i skrivende stund, men Bærums Verk i slutten av uken) Ser du er en ivrig kortlager, og jeg leter etter jenter for kortkvelder! Er dette noe du kunne være interessert i? Kanskje du er i en "klubb" som har plass til en til?

Håper å høre fra deg, har sett etter en mailadresse jeg kunne kontakte deg på - men da jeg ikke fant dette skriver jeg likegjerne mailadressen min her så du vil svare meg :) annemartecarlsen@hotmail.com når du meg på!

Håper vi scrappes! :)

Klem fra Marte