Sider

30. januar 2008

Midt i uken

Ja, så er det midt i uken igjen. Ukene går så fort! Snart er årets første måned over, og vi går inn i bursdagsmåneden min!!
Ja, jeg er av den sorten som gleder meg til å ha bursdag, selv om jeg er over 30 og egentlig nærmere 40 enn 30 *sjokk*
Litt rart å tenk på i grunnen, jeg føler meg ikke "så" gammel. Jeg må ofte telle år når noen spør meg. Jeg va en gang 32 år i 2 år jeg! Har gått glipp av 33 jeg *fnis*
Men hvertfall. Februar er altså min bursdagsmåned. Om noen ikke fikk det med seg *hehe*

Ellers så går jo dagene da. Jeg har vært hos legen i dag. Astmalegen denne gangen. Lungekapasiteten min er vist superbra!! Yeee! Men jeg er inne i år nr 2 med en grusom hoste. Så etter 3 antibiotika-kurer uten resultat, fikk jeg i dag en Prednisolon-kur jeg.
Får håpe dette hjelper. Lege advarte meg mot at jeg kunne komme til å få en slags "uta-av-meg-selv-opplevelse" og drømme rare drømmer!!
Ikke noe ny opplevelse for meg det da!!

Ellers var jeg hos fastlegen i forige uke, for å sjekke stoffskiftet. Men nå føler jeg ikke at jeg kommer frem hos legen min, hun ser på prøvene at de er bra, men viser egentlig ikke noe empati for hvordan jeg har det!
Så i dag spurte jeg astmalegen om han kunne ta imot meg som stoffskiftepasient også! Og det kunne han!! Han er indremedisiner, så jeg håper han kan finne ut noe mer enn allmennlegen.... Så nå må jeg bare få tak i papirene fra legen min som sa noe om hvilken kreft-type det var de fant...
Siste prøvene på stoffskiftet var:
Fritt T4: 23,3
TSH: 0,06
Det ble ikke tatt Fritt T3 og Anti-TPO.
Det har steget litt siden sist, men jeg skal ligge høyt på grunn av at det var kreft i skjoldbruskkjertelen da de opererte den bort i 2005.
Men selv med høye verdier, har jeg en del symptomer som tilsier lavt stoffskifte.

Kryss fingre for meg!

4 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Hei Hege. Send meg en mail på anita-hagen@c2i.net, så skal jeg hjelpe deg med det du spurte om i bloggen min.

Klem Anita

Solfrid Sørensen sa...

Krysser fingeren for deg, håper det går bra med deg hos den andre legen.:D

Marte sa...

Hei Hege! :)

Å ikke få den forståelsen man håper og kanskje trenger hos legen kan nok være frustrerende! Håper du får den hjelpen du ønsker nå!

Mitt krittprosjekt (og forøvrig distress) går så som så.. Prøver å finne meg alternative måter å fargelegge på,men ser at jeg alltid ender opp med mine elskede akvarellfarger! Synes ikke fargene blir så skarpe og klare, men nå har det nå blitt litt "meg"..

Så flott maleriet ditt ble også! Det er gøy å skape noe selv. Jeg er inne på tanken selv om dagen,sånn er det når man er kresen på kunst - da kan man likegjerne lage selv ;)

Lykke til med legeoppfølging, og hold oss oppdatert på hvordan det går! :)

God klem fra Marte

Maya sa...

Kjekt med bursdag...det er bare å finne et nummer man vil holde seg på og så fortsetter man å feire det nummer :-) Jeg stoppa på 26, så den feirer jeg hvert år :-))

Krysser fingrene for at du føler deg bra *klem*.