Sider

6. mai 2009

Ny sykkel

Odd Ivar har ENDELIG fått seg ny sykkel! Av kjæresten sin. Som er meg!!! *fnis*
Han har hatt lyst på ny sykkel lenge. Og siklet veldig på fjorårets Superfly, og da han såg årets, ja da var han solgt. Til bursdagen sin fikk han et gavekort fra meg, hvor jeg lovet han at vi skulle klare å fikse ny sykkel i år. Og da jeg fikk se hvor mye jeg får igjen på skatten ringte jeg han med en gang og sa at NÅ BLIR DET NY SYKKEL PÅ DEG KJÆRE!!

Den andre sykkelen hans er "gammel" og sliten. Det er også en twentyniner, som det heter, den første som Gary Fisher kom med!
Odd Ivar er nemlig en ivirg syklist, og sykler flere mil i uka. Eller flere mil hver sykkeltur blir MANGE mil i uka. Og er det noen som fortjener ny sykkel, ja så er det han. Odd Ivar er en fantastisk kjæreste ♥♥ Han er tålmodig og snill. Har aldri opplevd han hverken sint, stressa eller sur. Han blir aldri lei over mine småklager i hverdagen, av alle mine vondter som påviker hverdagen vår. Han er bare snill og god hele tiden. Og er alltid klar til å hjelpe den som trenger hjelp, til hva det måtte være. Jeg har virkelig vært heldig føler jeg! For jeg føler jeg har verdens beste kjæreste, samboer og beste venn
♥♥♥

1 kommentar:

HegeAL sa...

åå så snill kjæreste Odd Ivar har! Skulle hatt meg en ny sykkel jeg også, men tror jeg klarer meg med en noe enklere en *lol* Brukes kun til og fra jobb som er 1km unna;-)