Sider

25. desember 2009

Årets julegave!

Det har etter hvert blitt en tradisjon at Odd Ivar pakker inn julegavene til meg på sin egen spesielle måte. Kan nevne to eksempler: smykke i Kinderegg og klokke inni en uthult bok! Og i år hadde jeg virkelig en nøtt å bryne meg på. Da jeg kom hjem fra jobb på tirsdag, lå der en liten hammer innpakket i sølvpapir på spisestuebordet. Jeg undret meg over dette. Hva skulle den brukes til mon tro? Og kom det til å være småspiker og treplanker under juletreet?? Så hadde han i tradisjon tro gjemt gaven oppe hos foreldra, så den så jeg ikke før vi kom opp i går ettermiddag. Og der lå den! 6 store fliser limt sammen til en eske! Og på toppen, en fin flis som til og fra lapp! Ikke mye å klemme på nei. Og ikke rista det i den heller!! Men jeg skjønte jo hva hammeren var til da!
Jeg måtte jo knuse eska for å få ut gaven min!! Jeg fikk tatt bilder med mobilen (hadde glemt speilrefles\ksen hjemme) før jeg åpnet den, men glemte å ta bilder av knusingen! Men det gikk bra, spruta ikke fliser utover hele stua.


Men inni flis-eska lå dette superfine kompaktkameraet!! Jeg hadde ønske meg et, siden det vi hadde var levert tilbake til kommunen! Så nå har jeg endelig et kamera å ta med i veska overalt!! Det har en del morsomme funksjoner, blant annet så kan det ta bilder helt av seg selv ved at motivet smiler!! Dritkult! OG vi hadde mye moro med det i går kveld ja!! På bildet ser kameraet rosa ut, men det er skikkelig julerødt! Når butikkene igjen åpner skal jeg dra avgårde for å finne meg en superfin veske til kameraet. Får velge den selv jeg!
Odd Ivar ble veldig fornøyd med gavene han fikk av meg også. Han fikk en Osprey Talon 11, det er en ryggsekk til bruk ved sykling eller skigåring. Den er gul og temmelig kul, med masse smarte lommer og detaljer. Så fikk han vintersko, svarte Helly Hansen Iglu. De er kjempefine, og virker veldig gode og varme!
Så vi fikk begge to hva vi ønsket oss.
I tillegg så fikk vi blant annet nytt strykjern av mine foreldre, Kongle dessertskåler av svigers, så fikk vi en ûberkul salatbolle, skjønne krystallnisser til juletreet, duker, servietter, lakrisfudge, sjokolade, ullundertøy (til Odd Ivar), såper og kremer (til meg), ørepynt (også til meg), slips med julemusikk (til Odd Ivar), rødvinsglass osv osv...!
Åja, fra ei jente (3 år) på avdelingen min fikk jeg en vattkule dekket med snøkrystaller i sølv og hvitt! Den var bare sååå skjønn!
I dag er det bare kosedag. Vi gjør ikke så mye på 1. juledag nei. Da er det pysjdag og bare kos, kos, kos!
Ha en fortsatt flott julefeiring alle sammen!5 kommentarer:

Heidi sa...

Fantasifull gaveinnpakning! Og gratulerer med nytt kamera. Det er så kjekt med et kompaktkamera ved siden av speilrefleksen!

Vi har også pysjdag i dag. Og denne dagen er hellig! Selv om unga har begynt å svikte litt og stikker av til kjærester i løpet av dagen... ;o)

Jeg var forresten heldig og fikk tre ugleting i går! Uglesmykke, uglesokker og uglemålbånd. Superfornøyd! :oD

Ha en fortsatt god jul! :o)

Nina sa...

Så fin julegave du fikk med original innpakking:o)Hørtes ut som dere fikk mye fint, ja.

Jeg svarer her jeg: Jeg bruker Picasa til å lage bildecollager:o) Veldig morsomt:o)

Yvonne sa...

Så kul gave å få da. Og for en oppfinnsom samboer du har! Snakk om kreativ. Her har vi også pysjdag første juledag. Ikke snakk om å stikke snuten utenfor døra engang. Men når butikkene åpner, da skal jeg ut, for jeg fikk flere gavekort på Bikuben i går. Hurra! Ha en flott romjul! Klem :)

Lene - nabon sa...

så kult! Grattis med kamera, og så kan du glede deg til neste jul! hehe

elisandr sa...

Så artig det må være å få gavene sine servert på den måten der!!
Viste innlegget ditt til samboer`n min; og da lurte han på om jeg ville ha et brekkjern under juletreet neste år slik at jeg måtte rive ned veggen eller noe for å finne pakka mi...
Ergo; kjæresten min er ikke like fantasifull som din ;-)