Sider

20. desember 2009

Våre 6 slag!

Jeg trodde ikke jeg skulle bake så mye til jul i år. Det var nå i hvertfall ikke planen. Tenkte at å bake pepperkaker og smørkranser holdt. Men jeg endte opp med å bake smørkranser, sandnøtter, pepperkaker, kransekakestenger, havrekjeks og havrekuler med kakao! Så da ble det jammen med 6 slag på oss. Men ikke nok med det; jeg får vistnok fattigmanna av mamma! Så da blir det faktisk ikke mindre enn 7. slag til jul! Jeg skal ikke ta all æren for julebaksten her da. Odd Ivar har vært med på 3 av dem, sandnøttene, smørkransene og pepperkakene. Flinke kjæresten min ♥♥♥

Vi har også skaffet oss juletre i helga. Dro ned på Plantasjen i dag, og der var det jo noen andre som har vært. Så utvalget kunne vel vært bedre, men vi fant ei søt lita edelgran som kommer til å ta seg kjempefint ut på stua vår. Vi pynter den ikke før lille julaften. Fast tradisjon det.

Nå skal jeg kose meg med egg og røkelaks. Jeg og ene broren min, Geir, har også en tradisjon sammen; han får røkelaks fra jobben sin til jul, men kona hans, Runa, spiser ikke røkelaks, så han deler med meg! Og jeg elsker røkelaks!! Særlig på skive sammen med kokt egg. Nam - nam!!
3 kommentarer:

Nina sa...

Så flink du/dere har vært med julebaksten, da:o) Ja, det var jaggu mange andre som hadde vært på Plantasjen allerede da Jan og jeg var der for 1 uke siden.
Kos deg med røkelaksen:o)

Anonym sa...

Kjempefine jukekaker, kjenner jeg begynner å sikle litt... Hihi!!
Ville bare ønske deg og dine en riktig Gledelig Jul & Alt Godt For Det Nye Året!

Takk for all inspirasjon i 2009!
Juleklemmer fra Hanna

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色