Sider

19. juni 2010

Bestå på stua!

Vi har lenge snakket om å bytte ut en Bonde - skjenk fra IKEA vi har hatt på stua. Har vært flere ganger på IKEA å sett på systemet Bestå. Så på fredagen bare bestemte vi oss for at NÅ drar vi på IKEA og kjøper skapene!
Det er to skap som er satt sammen. Så har vi valgt å bare ha 3 åpne hyller, mens de 6 siste har fått dør. Da kan man jo få skjult en del ting nemlig. Sånn som stearinlys, servietter, boller, vaser og duker! Genialt!!
I de åpne hyllene har vi montert LED-lys. Også fra IKEA. I den ene hyllen fikk vi til og med satt inn en vanlig kulelampe i tillegg.
Så har vi satt inn to glassplater.
Vi syns dette ble veldig stilig på stua vår. Eneste vi ikke liker, som vi la merke til etter montering, er at man ser de små hullene til hyllene. Så vi skal kjøpe en dus tapet og tapetsere kortveggene inni hyllene!!
På ene bildet ser dere litt kunst som Elise har malt til oss!!

2 kommentarer:

jennie sa...

Tapetsera hyllor? Är inte det väldigt svårt. Men vilken bra idé, det är ju nästan alltid massa hål inne i dem. Får jag se resultatet? :)

Hege sa...

Tror ikke det er så vanskelig å tapetsere hyllene. HVertfall ikke sånn som vi tenker å gjøre det. Og jeg skal legge ut bilder når vi får gjort det!