Sider

3. juli 2010

Grønt rett-frem-kjøre-skjerf!

Kanskje ikke rett årstid å strikke skjerf i, men da jeg så at Pickles hadde fåt det deilige Abulita Tjukk Merino-garnet i denne nydelige grønnfargen ja da måtte jeg bare strikke jeg! Jeg så forresten fargen for første gang inne i bloggen til Ellen. Hun strikket et aldeles nydelig sjal i denne fargen. Men det sjalet er alt for komplisert for meg altså!!
Jeg har strikket skjerfet som er i settet Rett frem kjøresett. Jeg har tidligere strikket dette skjerfet i brunt. Samme deilige garnet.
Men faktisk så er den grønne enda mykere enn den brune! Jeg gjorde en liten vri på det grønne skjerfet i forhold til oppskriften. For istedenfor å lage dusker, så lagde jeg frynser! Syns det ble veldig fint jeg.
Det var forresten ufattelig varmt å posere med både jakke og skjerf nå i kveld. For her er det utrolig nok 20 grader enda klokken nærmer seg midnatt!
Jakka på bildet er forresten ny. Kjøpte den i går. Nå har jeg denne jakken i grønn, lilla og orange! Skikkelig fargeglade cardigans!!
For det har jeg nå lært meg at slike jakker kalles. Cardigans!

I morra får vi besøk her sørpå! Storflott besøk nordfra faktisk!! Vi gler oss!!

2 kommentarer:

Ellen* sa...

Så kjempefint skjerf!! Ser superdeilig ut!:o) Jeg har kjøpt grått og svart av det Abuelitagarnet nå, og merker at det grønne er løsere tvunnet, og dermed enda mjukere og fyldigere. Kjempedeilig er det. Mitt sjal er ikke ferdig, for jeg har begynt på et bursdagspledd som skal være ferdig om en måned...

Ha en herlig sommersøndag! Gleder me til å se dere i Bergen!:o)

Anonym sa...

du liker jo ugler.
gå på denne linken :http://shanalogic.com/category.php?category_id=183&page=2 der får du kjøpt søte ugle ting samt lomme speil.

kjempebillig.