Sider

29. juli 2010

Mere sommerbilder!

Ok, bildene kom i litt feil rekkefølge her, men pytt pytt! Over her er Odd Ivar i hagen til Fru Haugan. Fru Haugan er et hotell hvor vi overnatta i Mosjøen. Hagen var nydelig! Og maten vi spiste i restauranten var også nydelig. Rommene var rene og pene.
Her krysser vi grensen over til Nord Norge!!! Det må fotograferes hver gang!
Men før vi kom til Mosjøen hadde vi en overnatting i Kristiansund. PÅ Rica Hotell. Et flott hotell med fantastiske rom og en utrolig nydelig mat! Min middag er på bildet over her. Men hvor godt det var kommer slettes ikke frem her. Jeg spiste ovnsbakt klippsfisk med potetmos smaksatt medblant annet blåost, så var det noe tomatsaus litt ala bacalao, og på toppen var det hvite asparges. Dette var så godt at jeg hadde lyst å lage matlyder. Høyt! Faktisk noe av det beste jeg har smakt!! V I D U N D E R L I G ! !
SÅ ankom vi Laupstad. Målet med ferieturen vår. Elise ville selvfølgelig overnatte hos mimmi og far. Og det er jammen ikke alle som våkner opp som prinsesse med diadem hver dag nei! Men det gjorde altså Elisemor ♥♥♥
Så har vi Martine ♥♥♥ Hun er jo bare så utrolig sjarmerende og skjønn. Og hver gang hun såg et kamera, kom dette søte uttrykket frem!!
En ting er sikkert, vi har noen utrolig vakre nieser!! De beste.

Jeg har masse mer bilder fra Lofoten, men det får komme senere. Det der redigeringsprogrammet mitt er i trassalderen tror jeg...

Prosjekt Soverom går fremover. I dag er det listing som står for tur, og så har Odd Ivar lagd hyller i den siste delen ved garderoben. Det blir så fint.
Og endelig får vi skikkelige lister rundt vinduene. Ikke sånt makkverk som var der fra før av! Det er nok ikke alle som burde pusse opp helt selv nei.... Lappverk rundt vinduene i den grad det var hos oss er alt annet enn pent!
Anywhooo, flere bilder kommer etter hvert.
Og legg gjerne igjen en kommentar, det varmer mitt hjerte ♥

1 kommentar:

b1te sa...

Hei Hege!
Alltid så koselig å titte innom bloggen din, og i dag legger jeg igjen ett lite spor etter meg , og ønsker deg en flott helg!
Hilsen Bente:)