Sider

27. juli 2010

Prosjekt Soverom, del 3

Flere blider fra vårt prosjekt Soverom! Over ser er vegg nr to ferdig tapetsert. Pga litt kløning på starten av tapetseringen, manglet vi en lengde tapet! Så vi måtte dra avgårde i går å kjøpe en rull til!
Så er det taklampa vår da. Eller det er faktisk ikke en taklampe i utgansgpunktet, men en gulvlampe! Men vi hadde ikke plass til den på stua lengre, så jeg kom den lure ideer om å fjerne foten og gjøre den om til en taklampe! For fargen på den matcher egentlig tapeten helt perfekt!!
Skap nr. 1 er på plass!! Dette kom opp i går kveld. Og nei, det skal ikke være blått. Det er bare et beskyttelsestape som er utenpå. Det er hvit høyglans. Men jeg vil ikke ta av tapen før vi er helt ferdig med å flytte inn i skapet. Da skal jeg gjøre som bruksanvisningen sier, vaske det med såpe og la det herde i 24 timer!! Må jo ta vare på glansen så lenge man kan!! =)
Sånn ser det ut innvendig nå da! Masse deilig plass til alle klærne våre og litt til. Det mangler noen kurver enda. Men det var ikke så lett å vite på forhånd akkurat hvor mange kurver man trenger da! Og jeg må ha et eller annet å putte litt pensko og sandaler i. Finner vel noe på IKEA tenker jeg.
Her er hele skapet. Eller, nesten hele skapet. Det er ca 47 cm til nedre vegg, og der skal vi lage hyller. Åpne hyller. Til veskene mine kanskje.... =) Hyller blir det hvertfall. For dere skjønner det at rommet er "bare" 3,47 meter bredt, mangler akkurat 3 cm på å sette inn 4 meter med skap! Kjipt, men vi fikser det på et vis likavell syns jeg!
Jeg har brukt noen timer på å flytte inn i skapene nå. Måtte bare ha en bloggepause.
Så nå mangler det kun listeverk og gardiner, så kan vi flytte inn med senga og sette ting på plass der inne!
Gleder meg til å kommer skikkelig i orden der inne kjenner jeg! Og ikke minst å få soverommet ut av stua!!
Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad :-)

3 kommentarer:

Eli sa...

Så bra det blir da Hege! Dere er jammen driftige og får ting gjort, og den lampa var genial. Godt jobba begge to :) *klem*

Ellen* sa...

Kul tapet! Syns det så litt rart ut med de blå skapene, ja... *fnis* Godt jeg leste teksten:o) Ser fantaaastisk ut med så mye skap!! Er kjempemisunnelig! Gleder meg til å se helt ferdig!:o)

Jennie sa...

så coola väggar, och inte minst lampan. Den var det bästa :)
Nu längtar jag till vi får nyckeln och ska börja fixa.