Sider

23. juli 2010

Prosjekt Soverom, del 1

Her er "soverommet" vårt for tiden!!
Eller skal vi si soveavdelingen. For å skape minst mulig rot på stua så valgte vi å demontere spisestuen for øyeblikket, og legge masrassene der den stod. Og klærne da. Noen av dem. De som ikke er på scrapperommet. Uansett, vi sover kjempegodt på stua vi!!
Så rives skapene på soverommet! Det var utrolig godt å se dem bli rivd ned. Jeg bare måtte dundre løs på dem med en hammer for å være helt sikker på at dem aldri skal opp igjen. For disse var stygge og fæle. Både invendig og utvendig.
Den tidligere eieren har malt dem ser du. Og ikke gjor så veldig bra forarbeid, eller malingsarbeid i det hele tatt.
Sånn såg det ut før vi begynte å rive. Eller ikke helt. Vi hadde allerede lagt parkett på gulvet og på veggen bak senga. Og den skal ikke rives. Og Billy-bokhyllene skal heller ikke bort. Men vi skal legge samme tapeten som er på veggen som er på de skapdørene. Skikkelig retro! Me like. Og det gjør tydeligvis også Odd Ivar, for dette var hans forslag!
Senga blir nok en stund til hos oss. Den har svigerfar laget til oss. Og jeg har ikke hjerte til å bare kaste den. Tror jeg....
Her er de berømte stygge, fæle skapene. Ikke alle passer sammen. Her er det bare satt inn flere skap ved behov tydeligvis.
Hvordan vi har klart å leve med dette soverommet så lenge som vi har, ja det skjønner jeg ikke! Hvertfall, her skal det inn 4 meter med IKEA-skap med skyvedører.
Ok, del 1 er over. Mer kommer!!

2 kommentarer:

juni sa...

Det er et slit mens det står på, men såå deilig når det blir ferdig :)
Jeg liker løsningen med parkett på veggen.

Lykke til, og god helg i (sove) -stua ;)

Sandblåser sa...

Good job restoring the place, good luck in future