Sider

30. januar 2011

Osb-hylle!

 Som nevnt i det forige innlegget, så har vi, eller egentlig Odd Ivar, lagd noen hyller til kjøkkenet i helgen. Jeg har tegnet da. Eller designet som jeg liker å kalle det! *fnis*
Vi har tenkt på dette lenge, men ikke helt klart å bestemme oss for form og materiale. Men på fredag kom det som en lyspære over hodene våre! Osb så klart!!!
 OSB er en trelags plate laget av furuflis. Nemlig. Vi valgte denne da den totalt ulikt noe annet vi har på kjøkkenet. Vi ville bryte opp litt der inne. Gi det et spennende element. Og vi liker det!
 Over her er hyllene kommet på plass på veggen.  Og under har jeg fått satt inn litt ting i hver hylle. Her har vi en kaffekanne fra Stelton, en juicepresse fra Alessi. Den bruker jeg faktisk hver gang jeg skal presse sitroner altså! Funker som bare rakkern! Så står der noen søte espressokopper, en boks St.Petersburg te fra Kusmi Tea. To Norgesglass, to flasker iste fra Arizona Tea, og den superkule mixern fra Kenwood!
 På bildet under kan man se litt av de ulike dybdene hyllene har. Det gir det litt mer liv.
 Og fordi jeg er så innmari nysgjerrig og ikke klarte å vente med å dekorere før etter middag, ja så ble middagen litt brent kan man vel si..... Men av brent mat får man bra sangstemme, og det trenger jeg nå, for jeg er hæs som ei kråke på whiskey!
Vel, nå tror jeg ikke det kommer flere innlegg fra meg i dag altså. Det får holde med to gitt!

Ingen kommentarer: