Sider

13. februar 2011

Glutenfritt

Kom jo på at jeg var nesten tom for brødmat, så da var det bare å brette opp arma å bake! I dag ble det Toro glutenfritt havrebrød. Men jeg lager rundstykker da. Enklere å ha med til lunsj. Bare varmer de litt i ovnen. Og jeg har oppdaget noe lurt! Syns jeg da. Vel, sist jeg bakte så glemte jeg å heve dem før steking! Men rundstykkene ble faktisk dobbelt så store som de jeg hadde hevet uken før! Så jeg droppet heving i dag og jeg! Jeg bruker tørrgjær da. Men man sparer jo tid uten heving da! Dagens tips fra meg ;-) Jo et til, jeg tilsatte gresskarkjerner og sesamfrø i deigen for mer smak. Kommer tilbake med smaksrapport senere!
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt det så ut med hjemmebakt:)
Rart med den hevingen da - skulle jo tro at det ble "mislykket" bakst uten det, men det ser da ut til fungere fint uten;)
Ha en fin kveld -
Hilde:)

kvinne sa...

Bra idé! Kanskje jeg skal prøve denne oppskriften.