Sider

16. mai 2011

En - to - Tresko!

Jeg har kjøpt meg tresko jeg! Eller, egentlig er det ikke tresko, men helsesko som ser ut som tresko. Eller hvordan var det igjen? Men uansett, de er fra svenske a.nordin, modellen heter Oxford. De kjennes veldig gode ut. Har jo akkurat kjøpt dem så jeg har jo ikke fårr gått noe særlig annet enn her inne da. Men damene i butikken sa at dem gikk med de hele dagen og det gikk bra. Og ei jobbveninne skrøt veldig av dem i fjor. Disse er utarbeidet i samråd (eller noe slikt) med fysioterapauter, så de skal jo være gode da. Litt spennende da jeg de siste årene kun har gått med Merrell pga mine vonde hæler, men jeg satser på at disse også funker. De er jo så søte da ♥ 
Og så kan man jo evnt bytte ut den hvite sløyfen med en annen farge for å matche antrekket sitt da! Jeg tenker å ha på disse i morgen sammen med en veldig søt tunika jeg kjøpte på lørdag. Den har litt puff-armer, sånn strikk nede og er lys lilla med masse hjerter og en rad med reinsdyr/bambier!
Den er supersøt ♥ 
Og så tror jeg disse egentlig passer til ganske mye siden de er beige. Den fargen passer vel det meste?
Jeg kom til å tenke på disse skoa på lørdag, men da gadd jeg ikke gå i butikken. Så hørte jeg de var litt billigere i Lier, men dit gadd jeg ikke kjøre i dag. Lenge leve latskapen sier jeg bare!!! Om jeg ikke skulle hatt dem til i morgen så kan det jo hende jeg hade giddet å dra til Lier, men hvem vet.....
*****

Sånn ellers så har vi vært kjempemasse ute å kjørt Mini`en. Litt sånn rundt omkring. Og i går tenkte vi å bare kjøre en tur til Hønefoss. Men på veien dit tok vi en avstikker opp mot Klekken, og da kom Odd Ivar på at vi kunne stikke innom Hadeland Glassverk. Og det gjorde vi. Vi kom dit ca kl. 16.00, og det stengte klokken 17. Så vi fikk bare den lille timen på oss. Vi må nok tilbake dit ja. Vi fikk kjøpt med oss en liten og søt orange skål, en kurv til å ha blomster i på verandaen. En "gammel" eske til sjokolade. Men den var tom for sjokolade da.... Ja og så spiste vi middag der oppe. Lapskaus. Det er det lenge siden jeg har spist gitt! Eller jeg har spist sånn i hermetikkboks, men det kan jo ikke måle seg med en skikkelig hjemmelagd en! Så nå tror jeg at jeg må prøve ut dette hjemme også!
*****
Og i morgen er det jo 17. mai. Vi hadde i utgangspunktet ingen planer, men så ble vi invitert hjem til min bror på sen lunsj. Det blir nok koselig tenker jeg! Så da får vi kjøre litt mer bil gitt!!

2 kommentarer:

Anette sa...

Så søte. Jeg har sett på sånne sko lenge, men har aldri kjøpt fordi jeg er usikker på hvor gode de er å gå på. Er du fornøyd?

Hege sa...

Hei Anette. Jeg er så langt veldig fornøyd med dem jeg. De er overraskende myke å gå med faktisk. Og så passer de jo i grunnen til det meste av sommertøy. Men det jeg fant ut når jeg prøvde disse er at enkelte modeller sitter bedre på foten enn andre. Så om du f.eks har tenkt å kjøpe over nettet (mulig de finnes billigere i en nettbutikk) ville jeg hvertfall prøvd dem i fysisk butikk først. De jeg kjøpte sitter veldig godt på foten.