Sider

21. mai 2011

Gi - bort - hos Ellen!!

Ellen sin blogg har jeg nevnt før. Den bugner over av inspirasjon, både med bilder, søm, strikking og scrapping! Nå har hun rundet 50.000 besøkene og har jammen meg en Gi-bort der inne også. Jeg er jevnlig innom bloggen hennes, og syns det er spesiellt moro med bildekavalkadene hun har gående. 1 bilde om dagen i et helt år!! Imponerende!
Men ta å følg lenken i navnet hennes og besøk Ellens Kreative krok!

♥♥♥♥♥
Sånn ellers går dagene veldig fort her. Det gjør det sikkert for de fleste nå tenker jeg. Det nærmer seg faktisk sommerferie. Vi er i uke 20, og jeg skal jobbe til og med uke 26, så tar jeg ferie i hele 5 uker! Det blir skikkelig deilig kjenner jeg.
Jeg er i år veldig plaget med pollenallergien min. Har ikke vært så plaget før, og dette kjenner jeg tærer veldig på kroppen. Jeg blir så tett i luftveiene jeg. Og det er slitsomt. Tungt å ikke kunne puste fritt liksom. Og da blir det godt med ferie. Da kan jeg nemlig sove litt mer. Hva sa du? Legge seg tidligere på kvelden? Nei, det funker ikke for meg. Klarer bare ikke sovne før sånn mellom elleve og tolv uansett når jeg legger meg. Og pga pollenskiten så våkner jeg hver morgen før fuglene med hodepine. Og da hadde det vært digg å kunne sovet litt mer.. ja ja, har man ikke mer å klager over så..... :-)
I dag har jeg forresten vært ute på verandaen og plantet noen søte blomster i en veggampel, og fått hengt den opp på veggen. Kjøpte den på Mester Grønn og jeg syns den er så søt ♥ Skal få tatt bilder av den en dag. Men nå sitter jeg så innmari godt i sofaen her.....
Ha en fortsatt god helg dere, og ta dere en tur innom Ellen med det samme da :-)

1 kommentar:

Ellen* sa...

Hei! Tusen takk for fine ord, og at du var med på trekninga! Ta en titt inn til meg;o)

Håper ellers du har en fin søndag - med lite pollenskit!

*klem*