Sider

28. mai 2011

♥Hjerter og lemonade ♥

Vi har vært ute på litt shopping i dag vi. Eller egentlig skulle vi ikke shoppeså mye, men det var så masse som fristet, så jeg lot meg friste jeg.... skal egentlig ikke så mye til heller da☺
Var blant annet på Lilleaker, og på en kaffe som heter Grønn. Der var det også en slags delikatesse-butikk hvor jeg fikk kjøpt denne flasken med Sitron-Lemonade. Har sett den flere steder, og nå fikk jeg endelig kjøpt den. Den smaker kjempegodt av stiron. Sikkert ekstra god på varme dager og med isbiter oppi et fint glass. Ved siden av kaffeèn, lå en interiørbutikk som heter At Home. Der fant jeg de to hjertefatene på bildet. Det store med lys på er i malt sink. Og det lille er i keramikk oh er håndmalt. Vises ikke så godt men det er beige inni. Det er fra Burka design. Likte den ujevne formen på dette hjertet veldig godt.
Ellers så var jeg innom min ♥ -butikk, Zizzi. Der kjøpte jeg en capri, en fiin t-skjorte og et skjerf. Ja for jeg har jo ikke noen skjerf fra før av *laaaang nese* Har ikke bilder av klærne da. Gadd ikke det i dag.
Nå skal jeg lage litt middag. I dag står det pasta på menyen. Blir nok deilig!
Ja, så fikk jeg den eksterne harddisken jeg trodde var ødelagt til å virke i dag!! Så nå har vi bestillt oss et bilde på lerret fra FotoKnudsen. Bildet er et vi tok på Norsk Folkemuseum for noen år siden. Skal vise det frem litt senere. Men jeg er hvertfall overlykkelig for at harddisken ikke var ødelagt likavell!! Alle bilder inntakt! Det er godt det!
Ha en fortsatt finfin helg alle sammen. Og tusen ♥-lig takk for koselige tilbakemeldinger på forige innlegg! Godt det var flere som kjente seg igjen der ☺

2 kommentarer:

Jennie sa...

Vad då visa senare!!
Blev ju alldeles för nyfiken nu ju!
;)

Anne Silje sa...

Oh, ha limonaden klar til sommeren!!! :) Og stikk innom bloggen min, den er kommentarfattig... Klem!