Sider

1. juni 2011

Ny kunst på veggen!

Som jeg nevnte i et av mine forige innlegg så bestilte vi et bilde på lerret fra Foto Knudsen her om dagen. Og i dag fikk jeg melding om at bildet var ferdig. VI er veldig fornøyde med resultatet, selv om jeg trodde det skulle ha litt mer lerretsfølelse  da... det er liksom litt for glatt å ta på. Men nå skal jeg jo ikke sitte å ta på bildet heller da!
Motivet har jeg selv fotografert på Norsk Folkemuseum for noen år siden. Det er en vegg på et av husene der, og falt jo bare helt for fargene på treverket kombinert med hjerte som var skåret ut. Lerret er 40x40 cm. Egentlig syns jeg kanskje det ble litt dyrt også, men litt må man unne seg vel? Så nå har vi 5 "kunstverk" på veggen som vi har lagd selv. Vi er litt stolte ja! Men det er moro å ha egne ting på veggen da! Det er forresten bildet av bildet som er uklart, bildet på lerretet er ikke uklart! Bare meg som er ustødig på hånda!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Nå har vi forresten tatt langhelg begge to. Det er skikkelig digg. Å vite at vi har hele 4 dager med deilig fri foran oss. Og etter de 4 dagene har jeg bare 16 arbeidsager igjen før 5 uker med herlig sommerferie! Liker denne tiden jeg :-)

3 kommentarer:

Jennie sa...

super-duper-mega-skit-fin!!!

banglamarie sa...

Det hjertet har jeg også bilde av :) Vi bodde som nærmeste nabo til Norsk Folkemuseum da vi bodde på Bygdøy. Jeg elsker hjerter og synes det hjertet er så flott.
Lerretsbildet ble skikkelig lekkert!!

Anonym sa...

Bildet så kjempefint ut!
Hilde:)