Sider

16. juli 2011

Ferien så langt!

 Phu - her kommer et lite bilderas i form av montasjer. Fant ut at det var det enkleste liksom. Vel, for å ta det fra begynnelsen.... Ferien startet egentlig med at vi fikk besøk av mamma og pappa. Med vi mener jeg meg og Odd Ivar og min bror Geir og hans Runa. Men merkelig nok tok jeg vistnok ingen bilder da de var her...!!!! Kan du tro det??? Jeg lurer på hva jeg tenkte med?!?!? Men hvertfall. Vi hadde det koselig vi. Selv uten bilder. Vi var på bytur i Oslo, hvor jeg og mamma blant annet kjørte Thomas-toget fra Universitetsplassen og ned til Aker Brygge! Moro!! Er man sliten i bena, ja så er man sliten i bena. Odd Ivar og pappa hadde en skikkelig sigthseengtur i Oslo en dag. De var rundt omkring og så på Operaen. Frognerparken og Karl Johan. Vi spiste gode middager både hos oss og hos Geir og Runa. I tillegg gjorde vi ting jeg ikke kan skrive om her. Enda. Jeg lover å fortelle en dag. Det er veldig spennende og søtt og nydelig!!
 Så dro jeg og Odd Ivar på vår planlagte ferietur til Kristiansand. VI fant ut at dette ble den 5. turen til Dyreparken, og den 4. til Kristiansand! Ene gangen bodde vi i Grimstad. Vi ankom Kristiansand på tirsdag. Den dagen var vi bare i sentrum. Vi bodde på Caledonien. Et litt slitent hotell kanskje. Med tepper på gulvene. Ikke bra for en astmatiker nei... i tillegg var det en fest samme kveld vi kom, i bygget ved siden av... å jeg kunne skrevet mye om det her men velger å droppe det. Av hensyn til dere som leser....!
Onsdag dro vi til Dyreparken. Det er jo så fint her. Men vi merket at det kan godt bli noen år til neste gang vi drar dit. Vi var der da de åpnet for å slippe kø, og det slapp vi. Og da vi kom inn var vi liksom første mann til dyrene, da de med barn ofte ender opp med å bli lengre hos Kaptein Sabeltann enn de vi er *hihi*
Og denne gangen fikk vi se ulven skikkelig. De ruslet liksom rundt og lekte rett nedenfor den broen man går på. Moro. Så fikk vi jammen meg se tigern skikkelig også. Oh - lykke!!
I tillegg var Ekornapene skikkelig morsomme. Det var et par stykker som sto som mennesker og lette etter noe på bakken. Så liksom ut som de hadde mistet noe og lette. Det de lette etter var mark. Nam - frokost! Etter noen timer med rusling rundt om, kjørte vi tilbake til hotellet. Stoppet bare på en kjpesenter først.
 Så på kvelden spiste vi deilig middag på Makrellen på Fiskebrygga. Denne bryggen har vi gått glipp av de forige gangene vi har vært i Kr.Sand. Her var det jo bare SÅ idyllisk! Så vi var her nede flere ganger. Spiste som nevnt deilig mat på Makrellen. Ishavsrøye med nykål, poteter og smørsaus. Til dessert spiste jeg jordbær og is, mens Odd Ivar spiste eplekake med is. Nam nam! Dagen etter spiste vi lunsj på naborestauranten. Lurer på om den het Enok? Uansett så spiste jeg deilige reker! MMmmmm - sommer!
 Her er vi to søtingene sammen i den parken hvor det var masse sandskulpturer. Det var rett nedenfor hotellet vi bodde på.
 Så på torsdag kjørte vi til Stavanger. Her sjekket vi inn på Comfort Hotell Square. Et utrolig vakkert hotell. Skikkelig hipt og fresht. Akkurat som vi liker det! Anbefaler virkelig dette hotellet! Rommet var ikke veldig stort, men utrolig tøft. Med vindu fra badet og inn på rommet. Man bare skøyv speilene til side, og vips! Kule møbler var der også. Rent og pent. Og best av alt: PARKETT på gulvet!! Ingen tepper å se på mils omkrets!! HURRA!!
 Etter å ha sjekket inn ruslet vi rundt i byen. Jeg er ikke så god på å orientere meg, men Odd Ivar er en kløpper på akkurat dette. Heldige meg ♥ ♥ ♥
På vår runde rundt oppdaget vi et bygg hvor de jammen meg har hengt opp en Mini Cooper Countryman på VEGGEN!!! Sånn bil vi kjører! den var nok ikke helt ordentlig, men .....
 Litt bilder fra smågatene som jeg bare elsker! Skulle ønske det var sånne små trange gater her i Bærum/Oslo også. Kan noen fikse det??? Vi syns også det var et veldig morsomt navn på en frisørsalong her da... YOu look gorgeous, but what`s with the hair?? Artig!!
 Da jeg kom inn i denne butikken trodde jeg at jeg hadde dødd og kommet til himmelen!
Harry Camping ♥ ♥ ♥
Her var det så utrolig mye retro, kitsch og søtt!!! Jeg siklet altså! Jeg kunne shoppet kortet tomt, men jeg har en sånn fornuftig engel på skulderen som holdt meg igjen. Og jeg angrer i dag. Jeg endte opp med søte epleøredobber, to voksduker til verandaen. En i 50-talls kitsch-stil og en orange med hvite prikker. Love it! I tillegg kjøpte jeg et hjemmelagd hårbånd lagd av skikkelig 70-talls-stoff! Og alt det har jeg glemt å legge inn bilder av her. For det har jeg tatt bilder av med mobilen, og ikke lagt inne på pc`en enda. Men da kommer det bilder av det ved neste blogging!! Lover!
Men skal du til Stavanger med det første, så gi meg gjerne beskjed. For jeg skulle gjerne hatt et hårbånd til jeg!
Under her er noen bilder fra rundt om i Stavanger. Litt street art og oss to søtinger ♥
Her viser Mona Lisa litt mer enn et hemmelighetsfullt smil vel.....
Vel, det var det jeg hadde å vise frem så langt. Ferien er på langt nær over enda. Odd Ivar her ferie frem til 1. august, og jeg skal ikke begynne på jobb før 8. august. Men nok jobb. Ferie er deilig! Nå skal jeg bare vaske litt tøy og nyte solen. Det er vist meldt om våte dager fremover.....

1 kommentar:

Ellen* sa...

Ååå - ferie er herlig ja! Heldige du som har ferie sååå lenge!:o) Stavanger er kjempekoselig, syns jeg óg - og den Harry Camping har jeg vært på, men ikke lagt merke til navnet! Der fikk jeg lyst på en liten en jeg kunne kjøpe retroklær til!:o)

Kos deg masse med resten av ferien din!*klem*